ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Δ.Σ. της LAMDA Development, στη συνεδρίαση του την 25.05.2022, αφού αποδέχτηκε την, από 25.05.2022, παραίτηση του κ. Φώτιου Αντωνάτου από τη θέση του μη εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Εταιρείας, προέβη στην εκλογή του κ. Emmanuel Bussetil ως μη εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος για το υπόλοιπο της θητείας του.
Σημειώνεται ότι η Εταιρεία, προτίθεται να ανακοινώσει την εκλογή του νέου μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση της Εταιρείας. Το βιογραφικό του κ. Emmanuel Bussetil είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.lamdadev.com.
Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνος Μιτζάλης (ΑΒΑΞ): Επαναδιαπραγματευόμαστε τις τιμές σε ιδιωτικά και δημόσια έργα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.