ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Nα προχωρήσει στη χορήγηση έκτακτης παροχής σε όλους τους εργαζομένους της, στο ύψος ενός επιπλέον μέσου μισθού για κάθε εργαζόμενο, ποσό το οποίο ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ συνολικά, αποφάσισε η διοίκηση της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2023 είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά με υψηλές πληθωριστικές πιέσεις, αλλά και αυξημένο φόρτο εργασίας λόγω της ισχυρής ανάπτυξης των εξαγωγών, δείχνει έμπρακτα την αναγνώριση και τη στήριξή της στο σύνολο των εργαζομένων της, οι οποίοι ανταποκρίνονται επάξια στις απαιτήσεις που έχουν προκύψει.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να προχωρήσει στη χορήγηση έκτακτης παροχής σε όλους τους εργαζομένους της, στο ύψος ενός επιπλέον μέσου μισθού για κάθε εργαζόμενο, ποσό το οποίο ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ συνολικά.
Συμπληρωματικά, η εταιρεία ξεκίνησε μισθολογικές αναπροσαρμογές οι οποίες φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της, η Κρι Κρι έχει ήδη πραγματοποιήσει 110 νέες προσλήψεις κατά τη διάρκεια του 2023, με τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων της να ανέρχεται πλέον στους 600.
Τέλος, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία προχώρησε σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση και των συνεργαζόμενων γαλακτοπαραγωγών της.
Ως ένδειξη αναγνώρισης της αμοιβαίας εμπιστοσύνης καθώς και της μεγάλης προσωπικής προσπάθειας που κατέβαλαν οι παραγωγοί για την απρόσκοπτη παροχή γάλακτος προς την Κρι Κρι, η εταιρεία προχώρησε στην καταβολή «πριμ συνεργασίας» ύψους 500.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Απονεμήθηκαν τα 5α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος – Ωδή στην καινοτομία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.