• Business

    KPMG και Alibaba Cloud συνεργάζονται για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων σε Ευρώπη και Ασία

    • NewsRoom


    Η KPMG International και η Alibaba Cloud, εταιρεία της Alibaba Group που δραστηριοποιείται στο cloud computing, ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων της αγοράς, αρχικά στην σε Ασία-Ειρηνικό και στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας έγινε στο Computing Conference 2018, στην Κίνα, την πιο σημαντική εκδήλωση της Alibaba.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνεργασία θα επικεντρωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στη «νέα λιανική», σε συμβουλευτικές υπηρεσίες για στρατηγική πληροφορικής και στις ψηφιακές λύσεις που βασίζονται σε αρχιτεκτονικές cloud. Οι ισχυρές δυνατότητες του cloud computing και της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) της Alibaba και το παγκόσμιο δίκτυο, οι παγκόσμιες επιχειρησιακές λύσεις, το επιχειρηματικό πνεύμα και η γνώση των παγκόσμιων βιομηχανιών της KPMG που πηγάζουν από συνεργασίες με πολλές εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Fortune 1000, θα ενωθούν για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις / πελάτες τους να επεκταθούν σε νέες αγορές. Στόχος είναι να οικοδομηθεί ένα ισχυρό παγκόσμιο οικοσύστημα με υπηρεσίες και υποδομές cloud, το οποίο θα εξυπηρετεί οργανισμούς με στρατηγικές multi-cloud, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    Επιπλέον, η συνεργασία αυτή θα ανοίξει το δρόμο για τους πελάτες της KPMG σε Ασία-Ειρηνικό και στην Ευρώπη που επιδιώκουν πρόσβαση στην αγορά της Κίνας αφού θα μπορούν να δημιουργήσουν τοπικές υπηρεσίες cloud από την Alibaba Cloud.

    Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η KPMG και η Alibaba Cloud θα δημιουργήσουν μια κοινή ομάδα στρατηγικής που θα περιλαμβάνει software και systems architects καθώς και τεχνικούς της KPMG και της Alibaba Cloud με σκοπό την ανάπτυξη λύσεων cloud υποδομών για πελάτες που επεκτείνονται σε νέες αγορές, με έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων, στην κανονιστική συμμόρφωση και στην απρόσκοπτη συνέχεια των επιχειρησιακών τους δραστηριοτήτων. Οι ειδικοί της KPMG θα λάβουν εκπαίδευση και πιστοποίηση στο κομμάτι του επιχειρησιακού internet architecture από την Alibaba Cloud, καθώς και στα κομμάτια του cloud computing και της ασφάλειας, των big data και στην αυτοματοποίηση ρομποτικών διαδικασιών (RPA).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Alibaba εξαπλώνεται στη Ρωσία: Στρατηγική συμφωνία με ρωσικές εταιρίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alibaba: Ποιο θα είναι το νέο αφεντικό της μεγαλύτερης ασιατικής εταιρίας



    ΣΧΟΛΙΑ