• Business

    Κώστας Καραμανλής: Συνάντηση με εκπροσώπους γαλλικών εταιρειών για τις επενδύσεις στην Ελλάδα


    Συνάντηση με εκπροσώπους γαλλικών εταιρειών, που βρίσκονται στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του ΣΕΒ, πραγματοποίησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

    Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Καραμανλής αναφέρει:

    Πραγματοποιήσαμε σήμερα συνάντηση με την αντιπροσωπεία σημαντικών επιχειρήσεων από τη Γαλλία, έπειτα από πρόκληση του ΣΕΒ, στοπ πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

    Κατά τη συνάντηση είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω το ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων που υλοποιούμε σε όλη τη χώρα, το σχέδιο μας για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του σιδηροδρομικού μας δικτύου, την ενίσχυση των συνδυασμένων μεταφορών, αλλά και τον μετασχηματισμό των μεταφορών στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

    Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Γαλλικών εταιρειών εξέφρασαν το ισχυρό ενδιαφέρον τους για την ελληνική αγορά, καθώς οι επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας επιθυμούν να ενισχύσουν την παρουσία τους, ενώ και οι άλλες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να εισέλθουν δυναμικά με νέες επενδύσεις.

    Η σοβαρή και αξιόπιστη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργούν ένα περιβάλλον οικονομικής σταθερότητας και θετικής προοπτικής για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας.



    ΣΧΟΛΙΑ