• Business

  Κορυφαίος εργοδότης η Vodafone Ελλάδας και το 2024

  • NewsRoom
  Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και CEO της Vodafone Ελλάδος

  Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και CEO της Vodafone Ελλάδος


  Η διάκριση του καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα επιβραβεύει το σύγχρονο και ανοιχτό εργασιακό περιβάλλον της Vodafone, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες των ανθρώπων της αλλά και της εποχής, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε απεριόριστες ευκαιρίες ανάπτυξης και παρέχει ένα ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και παροχών.

  Σύγχρονο, ασφαλές και ισότιμο περιβάλλον εργασίας

  Η Vodafone προσπαθεί καθημερινά να δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενισχύει την αποδοχή, την ισότιμη συμμετοχή και τη συμπερίληψη, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών, αλλά και πολιτικών που εφαρμόζει για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση.

  Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα εσωτερικά δίκτυα υπαλλήλων ‘LGBT+ Friends’ και ‘Neurodiversity Allies’ που έχουν σχηματιστεί και δραστηριοποιούνται εντός του οργανισμού.

  Κάθε άνθρωπος της Vodafone μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την προσωπικότητά του χωρίς διακρίσεις και να συμβάλλει στον εταιρικό σκοπό της Vodafone για τη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους. Με λιγότερη παραδοσιακή ιεραρχία και περισσότερη ευελιξία, η Vodafone ξεχωρίζει για τον μοντέρνο τρόπο εργασίας που έχει καθιερώσει στην Ελλάδα.

  Απεριόριστες ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης

  Οι άνθρωποι της Vodafone διαθέτουν απεριόριστη πρόσβαση σε πόρους εκπαίδευσης, νέες ευκαιρίες καριέρας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και προγράμματα upskilling και reskilling. Κάνοντας χρήση νέων τεχνολογιών, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι εργαζόμενοι διαμορφώνουν το ατομικό πλάνο ανάπτυξής που τους ταιριάζει και απολαμβάνουν μια προσωποποιημένη εμπειρία εκπαίδευσης.

  Με αυτό τον τρόπο παραμένουν ανταγωνιστικοί ενδυναμώνοντας τις δεξιότητές τους ή και γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα τους εντός του οργανισμού.

  Ευέλικτη εργασία με έμφαση στην ευεξία

  Με βάση τις αρχές της εμπιστοσύνης, της ευελιξίας και της ισορροπίας η Vodafone υπήρξε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε το μοντέλο υβριδικής εργασίας #FutureReady που συνδυάζει τηλεργασία και εργασία από το γραφείο, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εργασίας έως και 20 ημέρες το χρόνο από το εξωτερικό.

  Παράλληλα, στηρίζει χωρίς εξαιρέσεις τις οικογένειες των ανθρώπων της, παρέχοντας πλήρως αμειβόμενη γονική άδεια Vodafone έως 16 εβδομάδες, σε όσους και όσες αποκτούν παιδί με οποιοδήποτε τρόπο -είτε ως βιολογικός γονέας, είτε μέσω υιοθεσίας, αναδοχής ή παρένθετης μητρότητας.

  Προβλέπονται ακόμη επιπρόσθετες ημέρες άδειας, καθώς και γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και προγράμματα για την υγεία και ευεξία των εργαζομένων και των δικών τους ανθρώπων.

  Παροχές και προνόμια προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ανθρώπων

  Η Vodafone εφαρμόζει πολιτικές δίκαιης ανταμοιβής, προσφέροντας ελκυστικές αποδοχές και πρόγραμμα επιβράβευσης ετήσιου bonus.

  Επίσης, οι υπάλληλοι απολαμβάνουν μία σειρά από παροχές για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, όπως ομαδικό ιατροφαρμακευτικό και νοσοκομειακό πρόγραμμα, εξοπλισμό τηλεργασίας, δωρεάν επικοινωνία, υπαλληλικές προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζονται καθημερινές ανάγκες τους εξασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

  Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα στη Vodafone: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/kariera/

  Διαβάστε επίσης:

  Blackrock: «Ξεπουλάει» γραφεία της στην Σαγκάη με 30% έκπτωση

  Ξεκινούν οι δοκιμές για τις floating + πισίνες στη Νέα Υόρκη

  Sony: «Ναυάγησε» το $10 δισ. mega deal με την Zee – Διαφωνία για το… «πηδάλιο»  ΣΧΟΛΙΑ