ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίνα ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με τις ΗΠΑ για την τελετή υπογραφής της διμερούς εμπορικής συμφωνίας, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες ότι ο ίδιος και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ θα παρευρεθούν σε τελετή για την υπογραφή της «φάσης 1» της εμπορικής συμφωνίας στην οποία κατέληξαν πρόσφατα.
Η ανακοίνωση έγινε από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων σήμερα. Δεν έδωσε, ωστόσο, συγκεκριμένη ημερομηνία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άιζενκοτ (Ισραήλ): Καλεί όλα τα κόμματα σε κυβέρνηση υπό την ηγεσία του με όρους για Χαμάς και στράτευση
- Allwyn: Στο 2% η συμμετοχή των μετόχων στην επανεπένδυση της διανομής
- Ηχηρό deal Ανδριόπουλου – Ανδρεάδη: H Dimand πούλησε τις Γούρνες στη Sani/Ikos για 72,5 εκατομμύρια
- Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας K. Κόμπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.