ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο -29,97% έχει κλειδώσει η μετοχή της Κέκροψ στο Χρηματιστήριο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ανατροπή στην απόφαση του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις, ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για την Αναίρεση της με αριθμό 3039/2019 απόφασης του Εφετείου Αθηνών, με την οποία δικαιώθηκε η Κέκροψ ΚΕΚΡ 3,33% 1,55 αναφορικά με την έκταση των 300 στρεμμάτων στο Παλιό Ψυχικό.
Η είδηση έχει επηρεάσει την τιμή της μετοχής στο ταμπλό η οποία σημειώνει πτώση της τάξεως του 30%, στα 2,18 ευρώ με περισσότερα από 121 χιλιάδες κομμάτια και υψηλό 52 εβδομάδων τα 3,31 ευρώ. Η πτώση ξεκίνησε από τα 3,17 ευρώ.
Η δικαστική διαμάχη με το Δημόσιο για την επίμαχη έκταση διαρκεί 32 χρόνια. Η τελευταία πράξη ήταν η Αίτηση την οποία κατέθεσε ενώπιον του Αρείου Πάγου.
Πηγές από την Κέκροψ ανέφεραν ότι δεν είναι ευκρινές με την πρώτη ματιά τι ακριβώς λέει η απόφαση. Θα πρέπει να μελετηθεί ώστε να αποφασιστεί στη συνέχεια η επόμενη κίνηση της εταιρείας. Με την απόφαση του Αρείου Πάγου πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η υπόθεση δεν κλείνει. Η Κέκροψ έχει τη δυνατότητα να προσφύγει εκ νέου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εύβοια: Οκτώ αγνοούμενοι στο φαράγγι της Αγάλης – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της
- Τραμπ στη Wall Street Journal: «Μπορούμε να επιτεθούμε σε κάθε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ιράν»
- Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.