ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση εμφάνισε το μετοχικό πακέτο της εταιρείας BlackRock στην Εθνική Τράπεζα. Συγκεκριμένα, η αλλαγή κατεγράφη την 14η Μαρτίου, με το ποσοστό της BlackRock να πέφτει κάτω του 5%.
Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:
«Σύμφωνα με την από 14.03.2019 σχετική γνωστοποίηση, που έλαβε η Τράπεζα από την εταιρεία BlackRock, Inc., το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου, τα οποία αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές, καθώς και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα, τα οποία παρέχουν δικαίωμα απόκτησης μετοχών, που ενσωματώνουν δικαιώματα ψήφου, που κατέχει έμμεσα η BlackRock, Inc. κατήλθε την 13.03.2019 του ελάχιστου ορίου του 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθνική Τράπεζα: Κατώτερες των προσδοκιών οι επενδύσεις το 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Τράπεζα: Υψηλές προσδοκίες από τον Παύλο Μυλωνά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εθνική Τράπεζα: Οι 2.000 αποχωρήσεις και το «νόστιμον ήμαρ» του Κώστα Μιχαηλίδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ρεκόρ της ασταμάτητης ΑΕΚ, η αποθέωση Ηλιόπουλου και το ντουέτο με τη Ζόζεφιν!
- Γιατί αστέρες όπως ο Ναδάλ, ο Λεμπρόν και ο Γουίλ Σμιθ επενδύουν στη… Formula 1 των νερών;
- Quest: Πώς έπιασε τον στόχο με EBITDA άνω των 100 εκατ. ευρώ – Μερισματική απόδοση στο 6,3%
- Carrefour: Βαρδινογιάννης πουλάει, Βαρδινογιάννης αγοράζει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.