ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εκκαθαριστής της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) δημοσίευσε σήμερα στον Τύπο τις προσκλήσεις συμμετοχής υποψηφίων επενδυτών στη διαδικασία Δημόσιων Πλειοδοτικών Διαγωνισμών για την εκποίηση, με ελεύθερη διαπραγμάτευση, των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Η διαδικασία εξελίσσεται σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έθεσε η κυβέρνηση όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών.
«Το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να εργάζεται με μεθοδικότητα και στοχοπροσήλωση για τη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, τα οποία επί μακρόν είχαν εγκαταλειφθεί», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
- Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας
- «Πουλήστε τα ΕΛΤΑ με 1 ευρώ για να τελειώνουμε» – Αρθρο παρέμβαση