• Business

    Υπόθεση Προμηθευτικής: Τι απαντά η Μασούτης – Πώς σκέφτεται να αντιδράσει

    Ο Γιάννης Μασούτης


    Για προσπάθεια συγκεκριμένων εταιρειών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές με τις οποίες δεν έχει καμία σχέση κάνει λόγο η διοίκηση της Μασούτης με αφορμή την προσωρινή δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Προμηθευτικής, για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ της Προμηθευτικής Κρεάτων σε δύο πρώην προμηθευτές της.

    Υπογραμμίζει ακόμη ότι οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν στα αρμόδια δικαστήρια ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων συκοφαντούν τη φήμη της.

    Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση της Μασούτης

    «Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρείας «Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε.» από την εταιρία «Δ. Μασούτης Α.Ε.»,  υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών, να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές  θα κριθούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Προμηθευτικής: Τι σημαίνει η δέσμευση της περιουσίας – Πώς επηρεάζεται η Μασούτης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» σε λιανεμπόριο και Μασούτη: Δεσμεύτηκαν η κινητή και ακίνητη περιουσία της Προμηθευτικής



    ΣΧΟΛΙΑ