array(0) {
}
        
    
Menu
0.73%
Τζίρος: 162.54 εκατ.

Coca Cola: Τι προβληματίζει την αγορά και βγαίνουν πωλητές μετά το deal στη Νότιο Αφρική

Intralot: Βραβείο 5 αστέρων από τον EFQM

Τη σημαντική διάκριση “Recognized for Excellence (R4E) in Europe – 5 Stars” έλαβε για 3η συνεχή χρονιά η Intralot από το European Foundation for Quality Management (EFQM) για τη λειτουργία της Τεχνικής της Διεύθυνσης. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η διάκριση επιβραβεύει την υψηλή ποιότητα των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς και τη δέσμευσή της στην […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μαρίνα Φλοίσβου διακρίθηκε ως «Recognised by EFQM 5-star»
Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση «EFQM – Recognized for Excellence 4 stars» για την «Εξέλιξη»
Astellas Φαρμακευτική: Δέσμευση στην επιχειρηματική αριστεία

Τη σημαντική διάκριση “Recognized for Excellence (R4E) in Europe – 5 Stars” έλαβε για 3η συνεχή χρονιά η Intralot από το European Foundation for Quality Management (EFQM) για τη λειτουργία της Τεχνικής της Διεύθυνσης. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η διάκριση επιβραβεύει την υψηλή ποιότητα των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς και τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την αριστεία. Τα 5 αστέρια, αποτελούν το ανώτατο επίπεδο του μοντέλου και απονεμήθηκαν στην εταιρεία κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου από τους ειδικούς αξιολογητές του EFQM.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, Chief Technology Officer του Ομίλου Intralot, δήλωσε: “Σύμφωνα με τη στρατηγική της Intralot να εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της, τοποθετώντας τον παίκτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η εταιρεία δίνει έμφαση στο CRM, την αξιολόγηση και τη συνεχή βελτίωση των επιχειρηματικών πρακτικών και των διαδικασιών ανάπτυξής της, προκειμένου να καλλιεργήσει μια κουλτούρα καινοτομίας και ασφαλούς συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας αποτελεί ένα σημαντικό πλαίσιο που μας ωθεί στην περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

Η Intralot επέδειξε εξαιρετική επίδοση σε όλους τους τομείς που καλύπτει το μοντέλο, καλύπτοντας τόσο τα κριτήρια των “προϋποθέσεων”, δηλαδή τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η εταιρεία και τις δράσεις της, όσον αφορά στην ηγεσία, τη στρατηγική, το ανθρώπινο δυναμικό, τις συνεργασίες και τους πόρους, τις διαδικασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και των “αποτελεσμάτων” των δράσεων της Εταιρείας στους εργαζόμενους, τους πελάτες, την κοινωνία και την ίδια την εταιρεία. Η ομάδα της Intralot τηρεί τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την καινοτομία και την πελατοκεντρική προσέγγισή της στην δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών”.

Σημειώνεται ότι ο EFQM είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Βρυξέλλες. Με περισσότερα από 500 μέλη σε 55 χώρες και 50 αγορές αποτελεί σημείο αναφοράς των Οργανισμών που αναζητούν τις καλύτερες πρακτικές για τις επιχειρήσεις τους. Το EFQM είναι εμπνευστής και υπεύθυνο όργανο για την εφαρμογή του Επιχειρηματικού Μοντέλου Αριστείας του EFQM, το οποίο βοηθάει περισσότερους από 30.000 οργανισμούς σε όλον τον κόσμο να επιτύχουν επιχειρηματική αριστεία.

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καταγγελία της συζύγου του πρωθυπουργού για το δείπνο που διοργάνωσε το Βρετανικό Μουσείο στο χώρο των γλυπτών του Παρθενώνα

Ο εφοπλιστής Ευάγγελος Ηλ. Αγγελάκος δώρισε Ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Έρχονται 4.400 δημοπρασίες σε αιγιαλούς και παραλίες – Η Newsphone Hellas κέρδισε τον διαγωνισμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kering: από τη Renault στη Gucci και από τα τιμόνια στα τακούνια, ο Luca de Meo βρίσκεται σε ανοδική πορεία
Wolt: Στα 135 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στην Ελλάδα
ΓΑΙΑΟΣΕ: Έτσι θα είναι οι νέοι κεντρικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί της χώρας – Όλο το master plan των επενδύσεων (Φωτογραφίες)
ΙΛΥΔΑ πληροφορική (Ανυφαντάκης): Πώς έφτασε στον…έβδομο ουρανό των αποδόσεων με 311,1% άνοδο της μετοχής απ’ την αρχή του έτους
Το 1ο τρίμηνο του 2026 ο ανάδοχος για τη mega επέκταση 1 δισ. στο «Ελ. Βενιζέλος»
Το 2028 ανοίγουν οι πρώτες από τις 1.000 φοιτητικές εστίες στο Ελληνικό
Στάσσης (ΔΕΗ) vs Νεμπής (ΟΤΕ): Πού δίνεται η μάχη στις τηλεπικοινωνίες και τι δεν λέει η Deutsche Βank
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε 10,93 εκατ. δολάρια με δύο αυξημένες ναυλώσεις πλοίων
Tesla: Αύξηση 12% στα έσοδα στο τρίτο τρίμηνο, έχασε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη
Ισραήλ: Φενέρμπαχτσε και Εφές αμφισβητούν την Euroleague σχετικά με την «ομόφωνη» απόφαση για επαναφορά των αγώνων στη χώρα