ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υποβολή υποχρεωτική δημόσια πρόταση της PE SUB Holdings, ελεγχόμενη από τον μεγαλομέτοχο της εισηγμένης, κ. Soohyung Kim, για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Intralot, ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Το τίμημα για την εξαγορά των μετοχών ανέρχεται στο 1,07 ευρώ/μετοχή. Το προσφερόμενο τίμημα είναι εύλογο και δίκαιο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου και ότι είναι μεγαλύτερο από την μέση σταθμισμένη με τον όγκο συναλλαγών χρηματιστηριακή τιμή τους τελευταίους έξι μήνες.
Ο προτείνων και τα πρόσωπα που λειτουργούν συντονισμένα ελέγχουν 201.405.481 μετοχές της Intralot ή το 33,34% της εισηγμένης. Η δημόσια πρόταση αφορά σε 402.690.140 μετοχές.
Σημειώνεται δε ότι δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς και δεν θα επιδιώξει τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της Intralot
Διαβάστε επίσης
Reeves (Bally’s): Έχουμε λάβει δεσμεύσεις από επενδυτές για την ΑΜΚ 400 εκατ. στην Intralot
Intralot: Πότε ολοκληρώνεται η ιστορική συμφωνία με τη Bally’s
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα Βloomberg: Διπλωματική ήττα της χώρας – Να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στη Λιβύη
- Παξοί: Στον εισαγγελέα οι γονείς και ο παππούς του 4χρονου κοριτσιού που πνίγηκε
- Το τελευταίο «αντίο» στον Απόστολο Βεσυρόπουλο
- Όλι Ρεν: Η ΕΚΤ δεν χρειάζεται άμεση μείωση επιτοκίων – «Ελεγχόμενος προς το παρόν ο πληθωρισμός»
