• Business

    Intralot: Αποχωρεί από αναπληρωτής CEO ο Νίκος Νικολακόπουλος – Αναλαμβάνει CEO στη θυγατρική στις ΗΠΑ

    • NewsRoom
    Νίκος Νικολακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT INC.

    Νίκος Νικολακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT INC.


    Την αποχώρηση του αναπληρωτή CEO Νικόλαου Νικολακόπουλου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιντραλότ, ανακοίνωσε η εταιρεία, καθώς αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στη θυγατρική της στις ΗΠΑ, Intralot Inc.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

    H “ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΕ Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες Τυχερών Παιχνιδιών” (“INTRALOT”) ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Νικόλαου Νικολακόπουλου από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της “INTRALOT, Inc.”, 100% θυγατρικής του Ομίλου στις Ηνωμένες Πολιτείες με έδρα την Atlanta, Georgia μετά από την εκπλήρωση των από το νόμο απαιτούμενων προϋποθέσεων. Ο κ. Νικολακόπουλος εργάζεται στην INTRALOT από το 2007 και από το 2019 κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Από τον Μάιο του 2022 είναι παράλληλα Πρόεδρος του Δ.Σ. της “INTRALOT, Inc.”. Έχει διατελέσει Γενικός Εμπορικός Διευθυντής (Chief Commercial Officer) και Γενικός Διευθυντής Έργων (Chief Operations Officer) του Ομίλου.

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT κ. Σωκράτης Κόκκαλης ευχαρίστησε= τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο της “INTRALOT, Inc.” κ. Byron Boothe για την πολυετή συνεισφορά του στην ανάπτυξη της εταιρείας στις ΗΠΑ και ευχήθηκε στον κ. Νικολακόπουλο= καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Boothe θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ. της “INTRALOT, Inc.” και Σύμβουλος Διοίκησης.

    Κατόπιν τούτου, το Δ.Σ. της INTRALOT κατά τη συνεδρίαση της 14/2/2023 ανασυγκροτήθηκε σε= σώμα ως εξής:

    1) Σωκράτης Κόκκαλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
    2) Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
    3) Χρυσόστομος Σφάτος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
    4) Φώτιος Κωνσταντέλλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
    5) Αλέξανδρος-Στέργιος Μάνος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
    6) Ιωάννης Τσούμας, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
    7) Αδαμαντίνη Λάζαρη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
    8) Διονυσία Ξηρόκωστα, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της INTRALOT έχει εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με εξαετή θητεία από τις 29/06/2021. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της INTRALOT συνεχίζουν τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της εταιρείας χωρίς την αντικατάσταση του κ. Νικόλαου Νικολακόπουλου, κατά την παρ. 2 του άρθρου 82 του Ν. 4548/2018 και σύμφωνα με σχετική πρόβλεψη του Καταστατικού της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης

    Τραυλού: Πλοίο της Neptune Lines μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία

    Αύριο η υπογραφή της σύμβασης για τον αυτοκινητόδρομο Μπράλος-Άμφισσα



    ΣΧΟΛΙΑ