• Business

    Intracom: Σε συζητήσεις με επενδυτές για την Intrakat – Επιβεβαίωση mononews

    • NewsRoom
    Intracom: Ολοκληρώθηκε η εκποίηση από τα αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα

    Σωκράτης Κόκκαλης


    H Intracom και η Intrakat με κοινή τους ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο σήμερα επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του mononews ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της εταιρείας στην Intrakat, χωρίς ωστόσο όπως αναφέρουν να υπάρχει συμφωνία μέχρι σήμερα.

    Προς τούτο η εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίοηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του, αναφέρει η εισηγμένη μετά από σχετική επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Η ανακοίνωση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Intrakat

    Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ” (δ.τ. INTRAKAT) (η Εταιρεία) σε απάντηση της υπ’αριθμ. πρωτ. 2269/30.06.2022 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της υπ’ αριθμ. πρωτ. 1602/30-6-22 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς περί σχολιασμού δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τον βασικό μέτοχό της, Intracom Holdings, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Intracom Holdings βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της στην INTRAKAT, χωρίς να υπάρχει συμφωνία σήμερα.

    Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά και σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ’αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίοηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.



    ΣΧΟΛΙΑ