ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS» (εφεξής η «εταιρεία»), σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 3269/2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί ηλεκτρονικού δημοσιεύματος του ΒΝ (ΒΑΝΚΙNG ΝΕWS) σχετικά με «σχεδιαζόμενη νέα εξαγορά εισηγμένης εταρείας ….», διαψεύδει το ως άνω δημοσίευμα.
Όπως και στο παρελθόν, η Εταιρεία διαρκώς αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες, προς βελτίωση της θέσης αυτής και των μετόχων της. Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.
Διαβάστε επίσης:
Η Star Bulk του Πέτρου Παππά «ξεφορτώνει» παλιά πλοία της με μεγάλα κέρδη – mononewsTV
Ερμόσο στο δικαστήριο: Καμία συναίνεση στο φιλί του Ρουμπιάλες
Alibaba: Επαναγόρασε μετοχές αξίας 9,5 δισ. το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Θα επικοινωνήσει με G7 για μέτρα στις διεθνείς αγορές – Ζήτησε από την ΕΕ να απελευθερώσει 50 εκατ. βαρέλια ντίζελ
- Η Χάλι Μπέρι κατηγορείται για κακοποίηση του 12χρονου γιου της
- Ελληνικές εξαγωγές στο Βέλγιο: Φάρμακα και βιομηχανικά προϊόντα αλλάζουν το «καλάθι» – Στα 685 εκατ. ευρώ το 2025
- Τσαβδαρίδης: Στήριξη της βιομηχανίας με απλούστερες αδειοδοτήσεις, επενδύσεις και μείωση του ενεργειακού κόστους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.