• Business

    Ηλεκτρισμένο κλίμα στη ΓΣ της Ελλάκτωρ: Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Μπόμπολας-Καλλιτσάντσης. Όλο το παρασκήνιο

    ΕΛΛΑΚΤΩΡ

    Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και Λεωνίδας Μπόμπολας


    «Είμαι ο καινούργιος πρόεδρος της Ελλάκτωρ, ελπίζω προσωρινά…» Με τη φράση αυτή άνοιξε τις εργασίες της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ, ο Δημήτρης Κούτρας, έχοντας δίπλα του το διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Λεωνίδα Μπόμπολα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που έφθασε στην αίθουσα της συνεδρίασης.

    Οι Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης, οι οποίοι όπως είναι γνωστό έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις τους στη διοίκηση, παραμένοντας μέλη μόνον του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου, δεν κάθισαν, όπως συνήθως στις θέσεις του προεδρείου, ενώ ήρθαν και αποχώρησαν με το πέρας της διαδικασίας, χωρίς να μιλήσουν με τους παριστάμενους, ούτε φυσικά με τους Λεωνίδα Μπόμπολα και Δημήτρη Κούτρα.

    Η αίθουσα ήταν γεμάτη από τους συνεργάτες των δύο πλευρών, αλλά και άλλους μετόχους και εκπροσώπους επενδυτικών κεφαλαίων και όπως σχολιαζόταν από πολλούς δικηγόρους. Το παρόν έδωσαν και οι μέτοχοι Έντυ Σαραντόπουλος και Άγγελος Γιόκαρης (από την Παντεχνική, εταιρεία που έχει συγχωνευτεί με την Ελλάκτωρ).

    Για τις ανάγκες της τυπικής σύγκλισης, ώστε να διαβαστούν τα θέματα και τα αιτήματα για την αναβολή της, διορίστηκε πρόεδρος της συνέλευσης ο νομικός του ομίλου ο Νίκος Πιμπλής, κάτι που επίσης ήταν πρωτόγνωρο αφού σε όλες τις συνελεύσεις που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν πρόεδρος εκλέγετο ο πρόεδρος του ομίλου.

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο μεταξύ των δύο πλευρών με τους εργαζόμενους και τα στελέχη που παρέστησαν να μην κρύβουν την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα μεταξύ των βασικών μετόχων.

    Η όλη διαδικασία δεν διήρκεσε ούτε μισή ώρα.

    Όπως εκτιμάται η μάχη των δύο πλευρών θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες στο πεδίο της προσέλκυσης περισσότερων μετόχων στο άρμα της κάθε πλευράς και χωρίς να φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει κανενός είδους συνεννόηση.

    Με ενδιαφέρον αναμένεται αν στο μεταξύ η πλευρά των κ.κ. Μπόμπολα και Κούτρα θα απαντήσουν και με σημαντικές αγορές μετοχών του ομίλου όπως έχουν πράξει ήδη  οι κ.κ. Αν. και Δ. Καλλιστάντσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για τις 25 Ιουλίου αναβάλλεται η «μονομαχία» για την Ελλάκτωρ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι απαντά η Ελλάκτωρ στις καταγγελίες Καλλιτσάντση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: «Αναστάση – Λεωνίδα» – Όλος ο διάλογος των μονομάχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ λίγο πριν αποφασίσουν την αναβολή της ΓΣ

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στην αντεπίθεση ο Αν. Καλλιτσάντσης – «Ο Μπόμπολας και ο Κούτρας παραπλανούν με επιλεκτικά στοιχεία»

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελλάκτωρ: Νέες διευκρινίσεις από τη διοίκηση για την επιστολή με την οποία απάντησε στον Α. Καλλιτσάντση



    ΣΧΟΛΙΑ