• Business

    Η Παπαστράτος επίσημος υποστηρικτής της 86ης ΔΕΘ

    • NewsRoom
    ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ


    Η Παπαστράτος είναι επίσημος Υποστηρικτής της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που διοργανώνεται από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

    Για 5η συνεχή χρονιά η εταιρεία στηρίζει την κορυφαία διοργάνωση της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, με στόχο την προαγωγή της υγιούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και την ενίσχυση της Βορείου Ελλάδος.

    Στην κατεύθυνση των δεσμεύσεων που γίνονται πράξεις, η Παπαστράτος και η ΔΕΘ κάνουν τα πρώτα κοινά βήματα τους προς ένα συλλογικό όραμα: μια βιώσιμη Ελλάδα.

    Συγκεκριμένα, ενώνουν δυνάμεις και μετατρέπουν σταδιακά το Βελλίδειο σε έναν χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

    Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάστηκε ένας ολοκληρωμένος οδηγός διοργάνωσης βιώσιμων εκδηλώσεων και ένα πιλοτικό πρόγραμμα αποτελεσματικής ανακύκλωσης.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, δήλωσε σχετικά: «Οι δεσμοί που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την Παπαστράτος είναι ιδιαίτερα στενοί και καταδεικνύουν την κοινή μας στόχευση προς την προαγωγή της επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης».

    Για την επίσημη υποστήριξη της φετινής ΔΕΘ από την Παπαστράτος ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, κ. Ιάκωβος Καργαρώτος, ανέφερε:

    «Διανύουμε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις που επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. Στην Παπαστράτος πιστεύουμε ότι οι πράξεις μας είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Πράξεις #prostokalytero που μας συμπεριλαμβάνουν όλους.

    Για 5η συνεχή χρονιά στηρίζουμε τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχοντας στο επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη.

    Εστιάζουμε στη σταδιακή μετατροπή του Βελλιδείου σε έναν χώρο με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και δημιουργούμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό διοργάνωσης βιώσιμων εκδηλώσεων.

    Έχουμε διανύσει πολλά βήματα #prostokalytero. Αλλά δεν σταματάμε. Όλοι μαζί, συνεχίζουμε με πράξεις. Γιατί αυτό είμαστε. Είμαστε οι πράξεις μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Παπαστράτος: Υποδεχόμαστε τη νέα γενιά στα προϊόντα θέρμανσης καπνού, το IQOS ILUMA



    ΣΧΟΛΙΑ