• Business

    Η Funky Buddha επέλεξε το Vodafone Business για τη μετάβασή της στο Cloud

    • NewsRoom
    FUNKY BUDDHA


    H Funky Buddha επέλεξε ως στρατηγικό της συνεργάτη το Vodafone Business για τη μετάβασή της στο Cloud, μέσα από την υπηρεσία Vodafone Cloud Backup στο Microsoft Azure, η οποία δίνει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους τις δυνατότητες και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να γίνουν έξυπνες και ευέλικτες και να κατοχυρώσουν την ασφάλεια των δεδομένων τους.

    Συγκεκριμένα, η Funky Buddha με στόχο να διασφαλίσει την ακεραιότητα των δεδομένων της και την επιχειρησιακή της συνέχεια, μετέφερε τη βάση του ERP της στο Microsoft Azure, μέσω των υπηρεσιών του Vodafone Business. Κατά συνέπεια, έχει καταφέρει να βελτιστοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες ΙΤ και πλέον μπορεί να εστιάσει την προσοχή της στους πελάτες και τις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Διαθέτει κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφάλειας σε χρόνο και συχνότητα που ορίζει η ίδια, τα οποία είναι άμεσα ανακτήσιμα γρήγορα και εύκολα.

    Με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσα από την υπηρεσία Vodafone Cloud Backup στο Microsoft Azure, η Funky Buddha εξασφαλίζει τη διατήρηση των δεδομένων της σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, της παρέχεται η ευελιξία να μεταβάλει τον αποθηκευτικό της χώρο όπως αυτή επιθυμεί, εύκολα και γρήγορα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίοδο του Black Friday, κατά την οποία οι ανάγκες για ψηφιακούς πόρους εκτοξεύθηκαν εξ αιτίας της αυξημένης ζήτησης. Παράλληλα, χάρη στη χρήση των παραγωγικών εργαλείων Microsoft 365, έχει βελτιωθεί τόσο η παραγωγικότητα της επιχείρησης όσο και γενικότερα η επικοινωνία της εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά με πελάτες και προμηθευτές.

    O Νικόλαος Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Funky Buddha δήλωσε: «Σε μία αγορά που διαρκώς αλλάζει και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνιστικό περιβάλλον και ένα εξ ίσου απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, η ψηφιακή ενοποίηση είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε. Η συνεργασία μας με τη Vodafone ήρθε να εξυπηρετήσει αυτήν την ανάγκη, μέσα από μία λύση που δοκιμάστηκε και λειτούργησε άριστα την περίοδο του Black Friday και μας στηρίζει σε επίπεδο λειτουργίας σε καθημερινή βάση. Δεν θα μπορούσαμε να τo καταφέρουμε αυτό χωρίς το ακούραστο πάθος του προσωπικού μας συμβούλου Vodafone, ο οποίος με την αρωγή του εσωτερικού μας τμήματος IT σχεδίασε και ανάπτυξε την κατάλληλη λύση για εμάς».

    Από την πλευρά της, η Ελίνα Σβύρου, εμπορική διευθύντρια Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων του Vodafone Business σημείωσε: «Πρωταρχικός μας στόχος μέσα από το Vodafone Business, είναι να παρέχουμε λύσεις που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες τεχνολογικές υπηρεσίες μας, επιτρέπουν σε κάθε επιχείρηση να κάνει το άλμα της προς το αύριο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Funky Buddha εμπιστεύτηκε το Vodafone Business για την μετάβαση της στην cloud τεχνολογία, και με την υπηρεσία Vodafone Cloud Backup βασισμένη σε Microsoft Azure μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διασφαλίσουμε τη διαφοροποίησή της στον κλάδο και την επιχειρησιακή της συνέχεια, ενώ παράλληλα προσφέρουμε μια σειρά από νέες δυνατότητες αυτοματισμού, καινοτομίας και ευελιξίας, που θα εξασφαλίσει το τεχνολογικό της προβάδισμα στην αγορά.»

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ