• Business

    Η επαναλειτουργία της Ταπητουργίας Νεστορίου αντικείμενο της συνάντηση Γεωργιάδη – Γκοσλιόπουλου

    • NewsRoom
    Η επαναλειτουργία της Ταπητουργίας Νεστορίου αντικείμενο της συνάντηση Γεωργιάδη - Γκοσλιόπουλου

    Άδωνις Γεωργιάδης-Χρήστος Γκοσιόπουλος


    Η επαναλειτουργία της Ταπητουργίας Νεστορίου αποτέλεσε αντικείμενο σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με τον δήμαρχο της περιοχής, Χρήστο Γκοσλιόπουλο.

    Όπως έγραψε στο twitter ο Α. Γεωργιάδης, «συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Νεστορίου, κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο. Στο επίκεντρο της συζήτησης η επαναλειτουργία της Ταπητουργίας Νεστορίου».

    Υπενθυμίζεται ότι τα υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για την αναβίωση, μετεξέλιξη και ανάδειξη της ελληνικής χειροτεχνίας στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

    Το πρόγραμμα για την επαναλειτουργία της Ταπητουργίας στοχεύει στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών μέσα από ένα βιώσιμο και ήπιο αναπτυξιακό μοντέλο, και στην ανάδυση μιας νέας γενιάς χειροτεχνών μέσα από την επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση, επιχειρηματική υποστήριξη και διεθνή δικτύωση.

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς θα συνδέονται οι επιχειρήσεις με το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ- Εγχειρίδιο Χρήσης

    Στουρνάρας στο Bloomberg: Μην ποντάρετε σε πρόωρες αυξήσεις επιτοκίων από την ΕΚΤ – Πιθανό να συνεχιστούν οι αγορές ελληνικών ομολόγων

    Νέες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης με τους ασφαλισμένους



    ΣΧΟΛΙΑ