ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κυπριακός αερομεταφορέας Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει με άμεση ισχύ τις πτήσεις από και προς Λάρνακα και Τελ Αβίβ.
Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία είχε καθημερινές πτήσεις προς το Ισραήλ και τις τελευταίες ημέρες είχε προσθέσει επιπλέον πτήσεις για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση.
Διαβάστε επίσης
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Παίρνουν «φωτιά» τα ενεργειακά σχέδια στη Μεσόγειο
Google: Ανοιξε πόλεμος με τις Βρυξέλλες για την ψηφιακή διαφήμιση
Alpha Trust: Στις 3 Νοεμβρίου η ΕΓΣ για το σχέδιο διάσπασης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PosoKanei: 22 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο ψηφιακό εργαλείο των νοικοκυριών
- Seajets: Στο 60% οι πληρότητες πριν από την πρεμιέρα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Σποράδες
- Τάκης Θεοδωρικάκος: «Όπλο» για τους καταναλωτές και την αγορά το «PosoKanei»
- «Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πάνω από 6.700 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέσω της πλατφόρμας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.