• Business

    Cyprus Airways: Ξεκινούν ξανά οι πτήσεις προς Τελ-Αβίβ

    • NewsRoom
    Paul Sies, CEO Cyprus Airways,

    Paul Sies, CEO Cyprus Airways, (Πηγή: Linkedin)


    Η Cyprus Airways ανακοινώνει την επανέναρξη των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ από τις 2 Μαρτίου 2024 με συχνότητα πτήσεων τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

    Η επανέναρξη του δρομολογίου που έχει εγκριθεί κατόπιν λεπτομερούς αξιολόγησης της ασφάλειας των πτήσεων, δείχνει τη δέσμευση για τη βελτίωση της συνδεσιμότητας και την διευκόλυνση της μετακίνησης μεταξύ της Κύπρου και του Ισραήλ, παρά τις πρόσφατες περιφερειακές προκλήσεις.

    Μετά την προσωρινή διακοπή, η Cyprus Airways επαναφέρει τη διαδρομή προς το Τελ Αβίβ, ένα βασικό προορισμό στην περιοχή, που είναι επίσης γνωστός για την πλούσια πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά του και την οικονομική του σημασία.

    Η επανέναρξη των πτήσεων υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να εξυπηρετεί τους επιβάτες προσφέροντας απρόσκοπτες εμπειρίες ταξιδιού σε κορυφαίους προορισμούς.

    “Ξαναρχίζουμε τις πτήσεις μας προς Τελ Αβίβ, ενισχύοντας περαιτέρω τους δεσμούς μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ”, δήλωσε ο κ. Τάσος Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών.

    “Η απόφαση αυτή αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας να παρέχουμε αξιόπιστη, άνετη και βολική αεροπορική ταξιδιωτική σύνδεση για τους πελάτες μας, παρά τις πρόσφατες προκλήσεις”.

    “Αναμένουμε να καλωσορίσουμε τους επιβάτες μας στις πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ και να τους δώσουμε την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας”, συμπλήρωσε o κύριος Μιχαήλ.

    Διαβάστε επίσης: 

    ΒΙΣ: Πουλά στην μητρική το 1,31% των μετοχών που κατείχε

    Lamda Development: Βράβευση-ορόσημο για το The Ellinikon Experience Park

    Όμιλος Σαράντη: Μήνας επενδυτικής εξωστρέφειας ο Μάρτιος



    ΣΧΟΛΙΑ