• Business

    Η COSMOTE TV ανανέωσε έως το 2020 τα δικαιώματα για την αποκλειστική μετάδοση του ΝΒΑ στην Ελλάδα

    Αντετοκούνμπο

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Για δύο ακόμα χρόνια, έως το 2020, ανανέωσε η COSMOTE TV τα δικαιώματα για την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση του NBA, του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη. Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες, η COSMOTE TV εξασφάλισε περισσότερους αγώνες της διοργάνωσης, που θα μεταδίδονται live στα κανάλια COSMOTE SPORT, αλλά και on demand μέσω των υπηρεσιών COSMOTE TV GO και COSMOTE TV PLUS.
    Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και έως το 2020, οι συνδρομητές της COSMΟΤΕ TV θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες από 250 live μεταδόσεις τον χρόνο και καθημερινή δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου όπως οι LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Russell Westbrook, καθώς και τους Έλληνες Γιάννη Αντετοκούμπο, Κώστα Κουφό και Γιώργο Παπαγιάννη.
    Αναλυτικά, για τις επόμενες δύο σεζόν, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης για: Τα NBA Global Games (αγώνες που διεξάγονται εκτός ΗΠΑ πριν και κατά τη διάρκεια της regular season). Τη Regular Season με καθημερινές live μεταδόσεις, αλλά και αγώνες στην τηλεοπτική prime time ζώνη. Τα Christmas Day Games, αλλά και τα MLK Day Games. Το NBA All Star Game. Τα Play-off του πρωταθλήματος. Όλους τους τελικούς αγώνες ανά περιφέρεια, τα NBA Finals και τα NBA Draft.
    Αναφορικά με το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για το οποίο δημοσιοποιήθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς COSMOTE TV, πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.



    ΣΧΟΛΙΑ