• Business

    Holmes Place: Χρεώνει κανονικά συνδρομή σε πελάτη, παρ’ ότι εκείνος ζήτησε διακοπή πριν 3 μήνες – Τι απαντά η εταιρεία

    HOLMES PLACE GREECE


    Πληθαίνουν οι καταγγελίες για καταχρηστικές συμπεριφορές επιχειρήσεων σε βάρος καταναλωτών.

    Με πρόσχημα την πανδημία και την αναστάτωση που έχει επιφέρει στη λειτουργία τους, εταιρείες επιδεικνύουν πρωτοφανή αδιαφορία και συνεχίζουν να χρεώνουν πελάτες τους, παρ’ ότι έχουν σταματήσει να παρέχουν εδώ και καιρό τις υπηρεσίες τους.

    Ανάμεσα σε αυτές φαίνεται πως βρίσκονται και τα διάσημα γυμναστήρια Holmes Place, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες δείχνουν έναν «ύποπτο» ερασιτεχνισμό όσον αφορά στη διαχείριση των συνδρομών τους.

    Συγκεκριμένα, υπάρχει καταγγελία πως τα γυμναστήρια Holmes Place εξακολουθούν να χρεώνουν πελάτη τους, παρ’ ότι είχε ζητήσει ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, αρκετές εβδομάδες πριν την επιβολή του lockdown της 7 ης Νοεμβρίου, να διακόψει τη συνδρομή του.

    Παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ότι θα γίνει άμεσα η διακοπή και θα σταματήσει η χρέωση, εντούτοις η επιχείρηση –για άγνωστους λόγους- δεν τήρησε την υπόσχεσή της. Κάτι που διαπίστωσε ο πελάτης, όταν έλαβε το ενημερωτικό της τράπεζας και είδε να υπάρχει κανονικά η χρέωση για τη συνδρομή του γυμναστηρίου. Αμέσως, επικοινώνησε με την εταιρεία, η οποία τον διαβεβαίωσε και πάλι πως θα προχωρήσει στη διακοπή.

    Τελικά η εταιρεία αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ανακόλουθη καθώς δεν τήρησε την υπόσχεσή της. Η αντιστροφή της χρέωσης που περίμενε ο πελάτης δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα, οι χρεώσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα παρ’ ότι η τράπεζα που διερευνά το θέμα διαπίστωσε πως τελικώς διακόπηκε η συνδρομή. Και όλα αυτά για ένα ποσό της τάξης των 69,90 ευρώ! Ο πελάτης ωστόσο είναι υποχρεωμένος να πληρώνει το ποσό αυτό, αφού η οφειλή είναι προς την τράπεζα και όχι προς την εταιρεία.

    Η απάντηση της Holmes

    Από την πλευρά της, πάντως, η Holmes διαψεύδει κατηγορηματικά την καταγγελία. Η εταιρεία μάλιστα διευκρινίζει πως από τον Νοέμβριο έως και σήμερα, υπάλληλοι από το αρμόδιο τμήμα διευθετούν, σε καθημερινή βάση, τα αιτήματα των μελών της.

    Παράλληλα η εταιρεία υπενθυμίζει πως  καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας, η Holmes Place Greece παραμένει στο πλευρό των μελών της, διατηρώντας εξαιρετική σχέση μαζί τους. Ταυτόχρονα, εργάζεται προς όφελος του δοκιμαζόμενου κλάδου των γυμναστηρίων, με σειρά ενεργειών και επιστολών προς την Πολιτεία για την άμεση επαναλειτουργία των εξωτερικών χώρων άσκησης, με καθόλα νόμιμο τρόπο.

    Διαβάστε επίσης

    HOLMES PLACE GREECE: Επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό για τον κλάδο των γυμναστηρίων

    Holmes Place: Κρούσμα κορονοϊού μεταξύ των μελών του στο club Αμαρουσίου



    ΣΧΟΛΙΑ