ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαρία Αγγελικούση, στην πρώτη της εμφάνιση στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιος ανθρώπους του κόσμου, καταλαμβάνει την πρώτη θέση μεταξύ των έξι Ελλήνων που εμφανίζονται σε αυτή.
Ειδικότερα, η Μαρία Αγγελικούση καταλαμβάνει τη 455η θέση της συνολικής παγκόσμιας κατάταξης, με περιουσία 5,6 δισ. δολαρίων.
Στην 905η θέση της εφετινής παγκόσμιας λίστας εμφανίστηκε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης, με περιουσία 3,2 δισ. δολαρίων.
Τρίτος Έλληνας στην λίστα, στη 1.067η θέση της διεθνούς κατάταξης, ακολουθεί ο Φίλιππος Νιάρχος, με περιουσία 2,8 δισ. δολάρια.
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η οικογένεια του ακολουθεί στην 1.575η θέση της παγκόσμιας λίστας, με περιουσία 1,9 δισ. δολαρίων.
Η πέμπτη ελληνική παρουσία είναι αυτή της Μαριάννας Λάτσης και της οικογένειάς της, με περιουσία 1,6 δισ. δολαρίων, στην 1.804η θέση.
Τέλος, ο Σπύρος Λάτσης και η οικογένειά του, με περιουσία 1,5 δισ. δολάρια, καταλαμβάνει τη 1.905η θέση της λίστας του περιοδικού.
Από εκεί και πέρα, η Βίκυ Σαφρά βρίσκεται στην 100η θέση της λίστας, με περιουσία 16,7 δισ. δολαρίων, αλλά καταγράφεται με τη σημαία της Βραζιλίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Το τελευταίο αντίο στην Μητρόπολη Αθηνών – Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Κ. Μητσοτάκης (live)
- Moncler: Αύξηση εσόδων κατά 7% το τέταρτο τρίμηνο χάρη στην ισχυρή ζήτηση σε Ασία και Αμερική
- Προχωρά η 49ετής παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός – Ποια έργα δρομολογούνται
- Δένδιας: Συναντήθηκε με τον Ανώτατο Διοικητή των ευρωπαϊκών δυνάμεων του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο θέματα μετασχηματισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.