• Business

    Γιάννης Μασούτης: Οι επιχειρηματίες αναμένουν επίσπευση μέτρων για να συνεχιστεί η ανάπτυξη

    • NewsRoom
    Γιάννης Μασούτης

    Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Μασούτης


    Στην ταχύτατη δέσμη μέτρων με στόχο τη συνέχιση στην ανάπτυξη της οικονομίας και την προώθηση των επιχειρηματικών στόχων, προσβλέπει η ΚΕΕΕ από τη νέα κυβέρνηση, στον απόηχο των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

    Η επόμενη ημέρα των εκλογών δίνει στη νέα διακυβέρνηση μία καθαρή τετραετία για να κυβερνηθεί η χώρα αποτελεσματικά και με γνώμονα τη συνέχιση της ανάπτυξης και της προώθησης των κοινών συμφερόντων της κοινωνίας και των επιχειρήσεων.

    Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ως επίσημος συνομιλητής για τα ζητήματα της επιχειρηματικής κοινότητας στο σύνολό της, επιζητά μέσα στην επόμενη τετραετία να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις για τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζόμενους, την επίλυση προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με τη γραφειοκρατία και την αξιοποίηση των 27 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ και των 31 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

    “Σε κάθε περίπτωση η ΚΕΕΕ, ως σύμβουλος της πολιτείας, θα έχει δυναμική παρουσία, με σειρά παρεμβάσεων για τα θέματα της επιχειρηματικότητας, και κατά τη διάρκεια της νέας προγραμματικής περιόδου. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για την επιχειρηματικότητα να οδεύσει με σταθερότητα και να προχωρήσει με υπεύθυνα βήματα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της κοινωνίας και των επιχειρήσεων” σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Ιωάννης Μασούτης, για το αποτέλεσμα των εκλογών.

    Διαβάστε επίσης: 

    Nike-Pepsi: Zητούν από την ΕΕ να λανσάρει πιο γρήγορα τα “πράσινα” φορτηγά

    Intracom Defence: Επεκτείνεται η συνεργασία με την Raytheon

    Alexey Mordashov: Το εξαφανισμένο superyacht Nord επιστρέφει στη Ρωσία

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ