• Business

    Γεραπετρίτης: Στις αρχές του 2020 ξεκινούν οι εργασίες στο Ελληνικό

    • NewsRoom
    Γιώργος Γεραπετρίτης

    Γιώργος Γεραπετρίτης


    Την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έως τις αρχές του 2020 θα γίνει το πρώτο έργο.

    Μιλώντας στο OPEN ο υπουργός έκανε λόγο για μία «εμβληματική επένδυση», η οποία, όπως είπε, είναι προτεραιότητα της παρούσας κυβέρνησης και «αποτελεί στην πραγματικότητα μία συναίρεση πολλών δράσεων, πολλών υπουργείων».

    Ο κ. Γεραπετρίτης ενημέρωσε ότι για το μεγαλόπνοο έργο εμπλέκονται επτά υπουργεία και 200 επιμέρους δράσεις. «Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κάθε δράση να είναι μέσα στο σύστημα και την επόμενη εβδομάδα θα φανεί σε μεγάλη ανάλυση», είπε.

    Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι οι 200 αυτές δράσεις εκτείνονται στον χρόνο από τις αρχές Αυγούστου, δηλαδή από τις 10 Αυγούστου που είναι η πρώτη κυβερνητική δράση -η έκδοση μίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χωροταξία στο Ελληνικό- και αναπτύσσεται μέχρι τις αρχές του 2020, «όπου η εκτίμησή μας είναι ότι θα έχουμε την πρώτη πραγματική παρέμβαση εντός του Ελληνικού».



    ΣΧΟΛΙΑ