ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έως τις αρχές του 2020 θα γίνει το πρώτο έργο.
Μιλώντας στο OPEN ο υπουργός έκανε λόγο για μία «εμβληματική επένδυση», η οποία, όπως είπε, είναι προτεραιότητα της παρούσας κυβέρνησης και «αποτελεί στην πραγματικότητα μία συναίρεση πολλών δράσεων, πολλών υπουργείων».
Ο κ. Γεραπετρίτης ενημέρωσε ότι για το μεγαλόπνοο έργο εμπλέκονται επτά υπουργεία και 200 επιμέρους δράσεις. «Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κάθε δράση να είναι μέσα στο σύστημα και την επόμενη εβδομάδα θα φανεί σε μεγάλη ανάλυση», είπε.
Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι οι 200 αυτές δράσεις εκτείνονται στον χρόνο από τις αρχές Αυγούστου, δηλαδή από τις 10 Αυγούστου που είναι η πρώτη κυβερνητική δράση -η έκδοση μίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χωροταξία στο Ελληνικό- και αναπτύσσεται μέχρι τις αρχές του 2020, «όπου η εκτίμησή μας είναι ότι θα έχουμε την πρώτη πραγματική παρέμβαση εντός του Ελληνικού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Τέλος τα λόγια, τώρα μόνο πράξεις»: Η Ρωσία προαναγγέλλει σκληρή απάντηση μετά την επίθεση σε διυλιστήριο στη Μόσχα
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζελένσκι με αναφορά για το ουκρανικό drone στη Λευκάδα
- Basket League: Η ΕΡΤ καταθέτει βελτιωμένη πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος
- To Neptune Pireas της Μελίνας Τραυλού κατέπλευσε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με 4.000 αυτοκίνητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.