ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 3 ισχυρών, το 8,5% της Φουρλής έχει ο Φέσσας, τα μηνύματα του Εξάρχου και το νέο deal, ποιος shipowner χτίζει 120 πλοία, οι συμβάσεις του Γεωργίου, δύο ισχυροί παίκτες στην Credia και τα πάρτι της Κίμπερλι και της Βάσως Φειδάκη
Επίσκεψη στην Αφάντου στη Ρόδο πραγματοποίησε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με τον επενδυτή Μερκούριο Αγγελιάδη και τους συνεργάτες του.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, σήμερα, στο Twitter, ο υπουργός: «Χθες, με τον επενδυτή κ. Αγγελιάδη και τους συνεργάτες του, που ετοιμάζουν την τεράστια επένδυση στην Αφάντου της Ρόδου, γυρίσαμε όλο τον χώρο. Πάνω από 1600 στρέμματα. Στο master plan έχουν γήπεδο γκολφ, τρία ξενοδοχεία, μία μοναδική μαρίνα, ορειβατικό περίπατο κλπ Θα γίνει!».
Δείτε την εν λόγω ανάρτηση
Χθες, με τον επενδυτή κ. Αγγελιάδη και τους συνεργάτες του, που ετοιμάζουν την τεράστια επένδυση στην Αφάντου της Ρόδου, γυρίσαμε όλο τον χώρο. Πάνω από 1600 στρέμματα. Στο master plan έχουν γήπεδο γκολφ, τρία ξενοδοχεία, μία μοναδική μαρίνα, ορειβατικό περίπατο κλπ Θα γίνει! pic.twitter.com/C8qgz7ztrQ
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 17, 2019
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.