ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ την 20η Ιουνίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας επί της Λ. Μεσογείων 85, 11526, Αθήνα καθώς και με συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για την χρήση 2022, και των επ΄ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.
2. Υποβολή και Ψήφιση από τη Γενική Συνέλευση της Ετήσιας Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ελέγχου για την εταιρική χρήση 01.01.2022-31.12.2022 σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4449/2017, όπως ισχύει.
3. Ανακοίνωση αντικατάστασης Μέλους Δ.Σ.
4. Υποβολή αναφοράς για τα πεπραγμένα των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρονική περίοδο από 01.01.2022 έως 30.05.2023 σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 5 του ν. 4706/2020.
5. Έγκριση Συνολικής Διαχείρισης της Χρήσεως 2022.
6. Απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε σχετική ευθύνη ή αποζημίωση απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων του για την χρήση 2022.
7. Συζήτηση και ψηφοφορία επί της Έκθεσης Αποδοχών του άρθρου 112 του ν. 4548/2018 για τη χρήση 2022.
8. Θέσπιση νέας Πολιτικής Αποδοχών για τα έτη 2023-2027
9. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή Λογιστή, Μελών του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, για τον έλεγχο της χρήσης 2023 και καθορισμός της αμοιβής τους. 10. Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 44 του ν. 4449/2017.
11. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά € 0,20 και ταυτόχρονη ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής με αποτέλεσμα την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των € 20.684.658,20 και την επιστροφή μετρητών στους Μετόχους. Τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού.
Διαβάστε επίσης:
ΧΑ: Εισαγωγή της Cenergy στον FTSE/XA Large Cap
Cenergy: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ/μετοχή
Frigoglass: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ – CEO ο Βασίλης Σουλής
──────────────────
Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιλεάνα Μακρή: «Στη Νέα Υόρκη έμαθα να τολμώ», εξηγεί
- Το Έτος του Αλόγου της Φωτιάς: Συμβολισμός, κληρονομιά και γιατί η σύγχρονη πολυτέλεια παραδοσιακά λατρεύει τον ίππο
- Πώς ο Άδωνις «έγδαρε» τους συνδικαλιστές ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Τι λέει ο υπουργός στο mononews
- Υ/KNOT: Γιατί τα αδέρφια Τζώρτζη προχωρούν σε ΑΜΚ 22,8 εκατ., που θα πάνε τα λεφτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.