• Business

    Folli Follie (το σάπιο μήλο): Το mononews με 250 άρθρα σας είπε όλη την αλήθεια (παρά τις “επιθέσεις” που δεχτήκαμε)


    Το mononews.gr τις τελευταίες 142 ημέρες, από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε η περίφημη έκθεση του αμερικάνικου fund QSM με τίτλο Folli Follie: ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ ήταν το μοναδικό ενημερωτικό οικονομικό site στην Ελλάδα που σας περιέγραψε όλη την αλήθεια για τη πάλαι ποτέ κραταιά εταιρία.  Με σχεδόν 250 άρθρα, εκ των οποίων τα 130 γράφτηκαν από τον Δημήτρη Κόκκορη, προσπαθήσαμε έγκυρα και έγκαιρα να σας ενημερώσουμε για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις που εδώ και 4,5 μήνες ταλαιπωρούν την εταιρία και κατ’ επέκταση όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με συνεντεύξεις, αναλύσεις και αποκλειστικές πληροφορίες.  Γιατί η υπόθεση της Folli Follie είχε και έχει διεθνή αντίκτυπο, με αποτέλεσμα, για μία ακόμα φορά, η Ελλάδα να είναι ανεπιθύμητη στα ξένα θεσμικά κεφάλαια. Σε αυτήν την υπόθεση δεχτήκαμε πόλεμο από συμφέροντα. Όμως δεν υποχωρήσαμε ούτε στιγμή. Το  mononews.gr από την πρώτη στιγμή “έπιασε” σε όλη της την έκταση την μεγάλη αυτή υπόθεση. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι μας, εκτός του ότι είχαν την πληροφόρηση, αφιέρωσαν πολλές ώρες να διαβάσουν κρίσιμα έγγραφα  προκειμένου να αποτυπώσουν με ακρίβεια όσα μάθαιναν.

    Η Ελένη Κρίτσαλου για τη Folli Follie 

    Στην  Editor in Chief  του mononews.gr  Ελένη Κρίτσαλου μίλησε από την αρχή αποκλειστικά ο Gabriel Grego του QCM,  ο άνθρωπος που αποκάλυψε “το σάπιο μήλο”  όπως το ονόμασε. Τα κείμενα μεταξύ άλλων ήταν τα εξης:

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Gabriel Grego (QCM) στο mononews.gr: Να παραιτηθεί η διοίκηση των Folli Follie – Δεν χτυπάμε καμία άλλη ελληνική εταιρεία

    QCM στο mononews: «Δεν είμαστε Δούρειος Ίππος της Fosun ούτε κανενός άλλου»

    Η δήλωση του G. Grego της QCM στο mononews ότι δεν «χτυπάει» άλλη ελληνική εταιρία επέδρασε καταλυτικά στο ΧΑ

    Αποκλειστική δήλωση του G. Grego (QCM) στο mononews: «Δεν βρισκόμαστε πίσω από καμία κερδοσκοπική επίθεση στο Χρηματιστήριο»

    Ο Δημήτρης Κόκκορης για τη Folli Follie 

    Το κύριο βάρος της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης το επωμίστηκε όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες ο έμπειρος Δημήτρης Κόκκορης ο οποίος έγραψε πάνω από 130 αποκαλυπτικά άρθρα. Στην ουσία ο Δημήτρης σας είχε ενημερώσει από την αρχή για την σημερινή κατάληξη.  Σας θυμίζω μερικά: 

    Φραγκίσκος Γρατσώνης: Ο CFO των Folli Follie διορίστηκε πρόσφατα στο Δ.Σ. του Υπερταμείου των αποκρατικοποιήσεων…

    Έρχονται μηνύσεις και αγωγές κατά Κουτσολιούτσου για το «παράπλευρο σκάνδαλο» με τα Παράγωγα της Folli Follie

    Υπόθεση Folli Follie: Οι προκλητικές καθυστερήσεις και γιατί κινδυνεύει να ματαιωθεί και η νέα ΓΣ του Οκτωβρίου

    Δ. Κουτσολιούτσος: Διαδίδεται τώρα ότι δεν έχει λεφτά. Aλλά μόνο από τις αγοραπωλησίες μετοχών της Folli έχει βγάλει 115 εκατ.

    Folli Follie: Όλη η αλήθεια για την εταιρεία Κουτσολιούτσου και ο… διάβολος, που δεν φορούσε Prada, αλλά κρυβόταν στο ταμείο της

    Ο Κουτσολιούτσος και η τριγωνική διαδρομή των μετοχών της Folli Follie από Αθήνα, Παρθένες Νήσους και Λεμεσό

    Ευγενία Τζώρτζη – Γιώργος Μανέττας – Ρεγγίνα Σπυράτου

    Επίσης, η Ευγενία Τζώρτζη τις τελευταίες 24 ώρες σάς ενημέρωσε ταχύτατα για το «ολοκαύτωμα» της Folli Follie, δίνοντας τον «παλμό» του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που οδήγησε τελικά στην παραίτηση του Δημήτρη και της Καίτης Κουτσολιούτσου,  ενώ και ο Γιώργος Μανέττας όλους αυτούς τους μήνες με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ σας “έδινε” τον παλμό της αγοράς από την κατάρρευση της Folli Follie.

    Το mononews.gr ήταν, όμως, και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, με την Ρεγγίνα Σπυράτου να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις για τις αιτήσεις που είχαν καταθέσει η εταιρεία, η Folli Follie Συμμετοχών και η Αικατερίνη (Καίτη) Κουτσολιούτσου για προστασία έναντι των πιστωτών τους, μην αφήνοντας ακάλυπτη καμία πτυχή της ιστορίας.

    Σε κάθε περίπτωση το mononews.gr δεν σας έκρυψε ποτέ την αλήθεια. Ούτε ποτέ προσπαθήσαμε να στρογγυλέψουμε τα γεγονότα η να τα αποκρύψουμε. Αυτό είναι το mononews.gr. To site της οικονομίας και των επιχειρήσεων. 



    ΣΧΟΛΙΑ