ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστήρια με την Credia και τα σενάρια για Alpha Bank, o Πλεύρης και οι κομπίνες στην Golden Visa, τα super κέρδη σε Πλ. Θράκης – Qualco, το κάλεσμα της Optima-Euroxx, το μυστικό ραντεβού βουλευτή στο Κολωνάκι, ο πρόξενος Αποστολόπουλος και πώς η Themis Z κατέκτησε τον Trump Jr
Το fund QCM διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι βρίσκεται πίσω από τη σημερινή κατάρρευση του ελληνικού χρηματιστηρίου, που ενισχύει τους φόβους για εκτεταμένο ντόμινο στην αγορά μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την υπόθεση της Folli Follie.
Σε νέα αποκλειστική δήλωσή του στο mononews.gr, ο κ. Gabriel Grego αρνείται κατηγορηματικά ότι το fund του έχει στο ραντάρ του και άλλη ελληνική εταιρεία. Κάτι που άλλωστε ανέφερε και στην αποκλειστική τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο mononews.gr.
Όταν του ζητήσαμε συγκεκριμένα να κάνει κάποιο σχόλιο για τις φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί σήμερα, ότι το QCM σχεδιάζει νέα επίθεση σε βάρος άλλης ελληνικής εταιρείας, μας απάντησε: «Το διαψεύδουμε κατηγορηματικά».
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, από το πρωί πολλά στελέχη της χρηματιστηριακής αγοράς επικαλούνται τη χθεσινή συνέντευξη στο mononews.gr και τη δήλωση του κ. Grego, ότι δεν υπάρχει άλλη ελληνική εταιρεία στο στόχαστρο του αμερικανικού fund.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Gabriel Grego (QCM) στο mononews.gr: Να παραιτηθεί η διοίκηση των Folli Follie – Δεν χτυπάμε καμία άλλη ελληνική εταιρεία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Folli Follie: Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, το «πακέτο» που του απέφερε 23 εκατ. ευρώ και η «σιγή ασυρμάτου» μπροστά στο μεγάλο «κραχ» της μετοχής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρομοκρατική επίθεση κερδοσκόπων στο ΧΑ: Folli Follie, οι μετοχές του Σωκράτη Κόκκαλη, ΔΕΗ και τράπεζες βουλιάζουν όλη την αγορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.