• Business

    Folli Follie: Νέα αναβολή στη δημοσιοποίηση της οικονομικής έκθεσης του 2017

    • NewsRoom
    Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Νέα καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση της αναμορφωμένης ετήσιας οικονομικής έκθεσης για τη χρήση του 2017 προαναγγέλλει η διοίκηση της Folli Follie.  Πλέον, η νέα προθεσμία που ζητά είναι μέχρι τις 15 Ιουλίου 2019, δηλαδή δυόμιση μήνες από σήμερα.

    Σε ανακοίνωσή της η Folli Follie σημειώνει πως τη Μεγάλη Δευτέρα έλαβε χώρα συνάντηση της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς και μελών της Διοίκησης της Εταιρείας, με την ελεγκτική εταιρεία PwC κατά την οποία έγινε αμοιβαία ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ελέγχου της PwC.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Folli Follie έχει ως εξής:

    “Η εταιρεία με την επωνυμία “Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία” και τον διακριτικό τίτλο “FF Group” (εφεξής η “Εταιρεία”), ανταποκρινόμενη σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια της από 16.4.2019 ανακοινώσεώς της, παρέχει στο επενδυτικό κοινό την ακόλουθη πρόσθετη ενημέρωση:

    Έλαβε χώρα συνάντηση της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς και μελών της Διοίκησης της Εταιρείας, με την ελεγκτική εταιρεία PwC, την Δευτέρα, 22.4.2019, κατά την οποία έγινε αμοιβαία ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ελέγχου της PwC.

    Η Εταιρεία εκτιμά, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες, ότι η δημοσίευση της αναμορφωμένης ετήσιας οικονομικής έκθεσης για την χρήση που έληξε στις 31.12.2017 (με την έννοια του άρθρου 4 του Ν. 3556/2007) αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2019.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλλα λόγια ο Γκότσης: Ούτε λέξη για τη μεγάλη απάτη των Folli Follie στην Ετήσια Έκθεση της EK

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένωση Ελλήνων Επενδυτών: Τι σημαίνει η δικαστική νίκη κατά Folli Follie – Κουτσολιούτσων

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Δικαστική απόφαση σοκ για Folli Follie και Κουτσολιούτσους



    ΣΧΟΛΙΑ