ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα αναβολή για τις 11 Οκτωβρίου πήρε η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση της Folli Follie για την εκλογή νέου ορκωτού λογιστή για τη χρήση του 2018.
Συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε λόγω μη επίτευξης απαρτίας, με τη συμμετοχή να είναι κάτω του 20%.
Αίσθηση προκάλεσε επίσης και το γεγονός ότι από τη ΓΣ απουσίαζαν οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας, ήτοι η οικογένεια Κουτσολιούτσου.
Αναφερόμενος στο κρίσιμο θέμα του ορισμού νέου ορκωτού λογιστή, στο περιθώριο της ΓΣ, ο πρόεδρος της εταιρείας Folli Follie κ. Αβραάμ Γούναρης είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, πως το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στον ορισμό της PwC, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του mononews.gr. Σε ό,τι αφορά ωστόσο το τίμημα, ο κ. Γούναρης ανέφερε ότι ήταν κάτω των 1,3 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, η εκλογή και ο ορισμός του νέου ορκωτού λογιστή αναμένεται πλέον να εγκριθεί στη συνεδρίαση της ΓΣ στις 11 του μηνός.
Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους, ο κ. Γούναρης ανέφερε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για την κατάληξή τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδα, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκου στην Ίο, ένα στη Χαλκιδική και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.