• Business

    Folli Follie: Ενέργειες για να ολοκληρωθεί γρήγορα ο διαχειριστικός έλεγχος

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.


    Τη διαδικασία έγκρισης του σχεδίου εξυγίανσης που συμφωνήθηκε με τους ομολογιούχους πιστωτές της εταιρείας παρακολουθεί καθημερινά το νέο διοικητικό συμβουλίου της Folli Follie, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η εταιρεία.

    Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το διοικητικό συμβούλιο κάνει ότι είναι αναγκαίο για να ολοκληρωθεί το ταχύτερο ο διαχειριστικός έλεγχος στην εταιρεία, τον οποίο έχει αναλάβει ανεξάρτητος ελεγκτικός οίκος (PwC).

    Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

    «Η Εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «FF GROUP» (εφεξής η «Εταιρεία») , ανακοινώνει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αυτό προτάθηκε εκ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και επικυρώθηκε, με Προσωρινή Διαταγή, από την κ. Πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την 19/2/2020, συγκροτήθηκε δε εν συνεχεία σε σώμα την 20/2/2020, ρητώς υποστηρίζει την ανακοινωθείσα Διαδικασία Εξυγίανσης της Εταιρείας και παρακολουθεί καθημερινά την ορθή και πιστή τήρηση της διαδικασίας Πρόσκλησης Παροχής Συγκατάθεσης των πιστωτών υπέρ του σχεδίου εξυγίανσης, σύμφωνα με την από 19/2/2020 Προσωρινή Διαταγή της κ. Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να φέρει σε πέρας την διαδικασία εξυγίανσης της Εταιρείας, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. Επιπροσθέτως, το Διοικητικό Συμβούλιο πράττει παν τι αναγκαίον για την επίτευξη της ταχύτερης δυνατής περαίωσης του διαχειριστικού ελέγχου της Εταιρείας από τον ορισθέντα ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο».



    ΣΧΟΛΙΑ