• Business

    Folli Follie: ΕΓΣ στις 10 Μαρτίου για έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης

    • NewsRoom
    Folli Follie

    Γιώργος Σάμιος, Folli Follie


    Τη συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι της εταιρίας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της στον Άγιο Στέφανο Αττικής

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε ανακοίνωσή της, μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της έκτακτης ΓΣ είναι:

    Η έγκριση της από 31.12.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης – Μεταβίβασης Επιχείρησης της Εταιρείας βάσει των άρθρων 99 επ. και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα (Ν. 3588/2007), όπως τροποποιηθείς ίσχυε κατά τον χρόνο υπογραφής της Συμφωνίας Εξυγίανσης. Έγκριση των ειδικότερων όρων και συμφωνιών της από 31.12.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την υπογραφή όλων των συμβάσεων και την διενέργεια όλων εν γένει των πράξεων και ενεργειών σε εκτέλεση της από 31.12.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης – σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας – απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί του ανωτέρω θέματος της ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 10ης Μαρτίου 2021, καλούνται οι μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 22α Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ.μ. στην έδρα της Εταιρείας, στον Άγιο Στέφανο Αττικής, επί του 23ου χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, χωρίς την δημοσίευση νέας πρόσκλησης.

    Διαβάστε επίσης:

    Folli Follie: Η Δικαιοσύνη αποφασίζει για το σχέδιο εξυγίανσης – Τι προβλέπει



    ΣΧΟΛΙΑ