• Business

    Folli Follie: Εγκρίθηκε η Συμφωνία Εξυγίανσης από το Πρωτοδικείο

    Folli Follie

    Γιώργος Σάμιος, Folli Follie


    Το πράσινο φως για τη Συμφωνία Εξυγίανσης της Folli Follie άναψε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ανοίγοντας έτσι τον δρόμο ώστε να αλλάξει και επίσημα σελίδα η εταιρεία.

    Άλλωστε μετά την έγκριση της Συμφωνίας από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων -παρουσία της ειδικής εντολοδόχου Βασιλικής Τσιατά- τον περασμένο Νοέμβριο, η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών αποτελούσε το τελευταίο και καθοριστικό βήμα προς τη νέα εποχή της  εταιρείας.

    Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο το δικαστήριο είχε κρίνει ότι πληρούνται οι όροι της εξυγίανσης, είχε υποδείξει ωστόσο τροποποιήσεις που αφορούσαν κυρίως στο ζήτημα της άρσης των ποινικής φύσεως δεσμεύσεων επί των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας ώστε να εγκρίνει τη Συμφωνία.

    Η διοίκηση της Folli Follie κατέθεσε τροποποιημένη τη Συμφωνία, βάσει των παραπάνω υποδείξεων, τον Σεπτέμβριο και πλέον έλαβε και την έγκριση από το δικαστήριο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF Group” (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι εξεδόθη υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας επικυρώνεται η από 31.12.2020 Συμφωνία Εξυγίανσης – Μεταβίβαση Επιχείρησης της Εταιρείας, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την από 9.9.2021 συμφωνία τροποποίησης.

    Η Εταιρεία θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση των πιστωτών της και του επενδυτικού κοινού σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εξυγίανσης.

    Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά την δικηγορική εταιρεία «Ποταμίτης Βεκρής» για τον επιτυχή χειρισμό της υπόθεσης.

    Διαβάστε επίσης:

    Folli Follie: Τι περιμένει έως το τέλος του 2021

    Folli Follie: Η επόμενη μέρα μετά την ψήφιση της Συμφωνίας Εξυγίανσης



    ΣΧΟΛΙΑ