ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μυστήρια με την Credia και τα σενάρια για Alpha Bank, o Πλεύρης και οι κομπίνες στην Golden Visa, τα super κέρδη σε Πλ. Θράκης – Qualco, το κάλεσμα της Optima-Euroxx, το μυστικό ραντεβού βουλευτή στο Κολωνάκι, ο πρόξενος Αποστολόπουλος και πώς η Themis Z κατέκτησε τον Trump Jr
Κατόπιν σχετικής εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie αποφάσισε την αναβολή τόσο της συζήτησης όσο και της λήψης αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης για την ημερομηνία της 31ης Ιανουαρίου 2020.
Όπως αναφέρεται στη σχετική εταιρική ανακοίνωση:
Η Folli Follie ανακοίνωσε ότι την 31η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 12.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας αναφορικά με την εταιρική χρήση του έτους 2018 στα γραφεία της, που ευρίσκονται στον Άγιο Στέφανο νομού Αττικής, επί του 23ου χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, σύμφωνα με την από 10.10.2019 πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, η οποία υπεβλήθη στις ακόλουθες διατυπώσεις δημοσιότητας και, συγκεκριμένα, υποβλήθηκε ηλεκτρονικά στο ΓΕΜΗ εμπροθέσμως, με ληφθέντα αριθμό πρωτοκόλλου αιτήσεως 1819750/10.10.2019 και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.ffgroup.com) την 10η Οκτωβρίου 2019.
Η εν λόγω Γενική Συνέλευση αποτέλεσε συνέχεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 10ης Σεπτεμβρίου 2019 αναφορικά με την εταιρική χρήση 2018, κατά την οποία αποφασίστηκε η αναβολή της συζήτησης και ψηφοφορίας επί του συνόλου των θεμάτων της ημερησίας διάταξης.
Κατόπιν σχετικής εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων αποφάσισε την αναβολή τόσο της συζήτησης όσο και της λήψης αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης για την ημερομηνία της 31ης Ιανουαρίου 2020.
Στην ως άνω Ετήσια Γενική Συνέλευση παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 63,68% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ήτοι 42.632.182 μετοχές επί συνόλου 66.948.210. Αντίστοιχα, οι έγκυρες ψήφοι για έκαστο θέμα ανέρχονται σε 42.632.182, οι οποίες αναλογούν σε 63,68% επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
Ειδικότερα:
Θέμα 1o: Υπέρ της εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου περί αναβολής ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 27.340.125 μετοχές, ήτοι ποσοστό 64,13% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν. Κατά ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 778.530 μετοχές, ήτοι ποσοστό 1,83% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν.
Από την ψηφοφορία απείχαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 14.513.527 μετοχές, ήτοι ποσοστό 34,04% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν.
Θέμα 2o: Υπέρ της εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου περί αναβολής ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 27.337.821 μετοχές, ήτοι ποσοστό 64,12% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν. Κατά ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 780.834 μετοχές, ήτοι ποσοστό 1,84% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν.
Από την ψηφοφορία απείχαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 14.513.527 μετοχές, ήτοι ποσοστό 34,04% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν.
Θέμα 3o: Υπέρ της εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου περί αναβολής ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 27.152.392 μετοχές, ήτοι ποσοστό 63,69% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν. Κατά ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 1.075.491 μετοχές, ήτοι ποσοστό 2,52% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν. Από την ψηφοφορία απείχαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 14.404.299 μετοχές, ήτοι ποσοστό 33,79% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν.
Θέμα 4o: Υπέρ της εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου περί αναβολής ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 27.447.226 μετοχές, ήτοι ποσοστό 64,38% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν. Κατά ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 780.834 μετοχές, ήτοι ποσοστό 1,83% επί του συνόλου των μετοχών που εκπροσωπήθηκαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τους πυροβολισμούς στο Εφετείο: Αφύλακτα τα δικαστήρια, απροστάτευτοι υπάλληλοι, δικηγόροι και πολίτες
- Κωστής Χατζηδάκης σε Τσίπρα: Η ΔΕΗ από το χείλος της χρεωκοπίας επί ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται εθνικός πρωταθλητής
- Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 89χρονο να φεύγει με την καραμπίνα στα χέρια μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού
- Holcim (Όμιλος Ηρακλής): Άλμα 3,9% των καθαρών πωλήσεων το α’ τρίμηνο – Ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.