ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρά μεγέθη εμφάνισε το 2022 το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, σύμφωνα με τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους που παρουσίασε η εταιρεία σήμερα.
Ειδικότερα, σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων η εταιρεία έκλεισε το προηγούμενο έτος με αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 120% και των καθαρών κερδών κατά 130%.
Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Ιωάννης Μητρόπουλος, παρουσίασε τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, τονίζοντας τη δυναμική του φυσικού αερίου ως προϊόντος, το οποίο, αναδείχθηκε και φέτος ως η πλέον ανταγωνιστική και ασφαλής επιλογή για τη θέρμανση καθώς και για την κάλυψη άλλων ενεργειακών αναγκών. Ιδιαίτερα οι καταναλωτές αερίου από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας απόλαυσαν τη φετινή περίοδο θέρμανση με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς εξασφαλίζοντας διψήφια ποσοστά εξοικονόμησης.
Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετώπισε ο κλάδος της ενέργειας, επισημαίνοντας ότι το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατάφερε να διατηρήσει την ανταγωνιστική του θέση, επιτυγχάνοντας οικονομική ανάπτυξη και αύξηση του μεριδίου αγοράς στους τομείς του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατάφερε να είναι ο Νο1 πάροχος σε ρυθμούς ανάπτυξης και νέα συμβόλαια πανελλαδικά στο φυσικό αέριο στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα ενώ διατήρησε την πρώτη θέση στην Αττική ως προς το μερίδιο αγοράς αλλά και ως προς την προσέλκυση νέων πελατών αερίου.
Αντίστοιχο επίτευγμα σημείωσε και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας καθώς σημείωσε αύξηση 10% στο μερίδιό της το πρώτο τρίμηνο του 2023 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στους εναλλακτικούς προμηθευτές (εκτός εταιρειών παραγωγής) με μερίδιο 3,50% στη μέση και χαμηλή τάση.
Σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων η εταιρεία έκλεισε με αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 120% και των καθαρών κερδών κατά 130%. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται πρωτίστως στη φιλοσοφία της που δίνει προτεραιότητα στον πελάτη εδώ και σχεδόν δύο αιώνες, δημιουργώντας σχέσεις με βάση τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη.
Ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Κλείνοντας την περίοδο θέρμανσης και με την στήριξη του μετόχου μας, τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, το φυσικό αέριο παρέμεινε η πλέον ανταγωνιστική επιλογή για θέρμανση και επαγγελματική χρήση με διψήφια ποσοστά εξοικονόμησης. Στο Φυσικό Αέριο δουλεύουμε καθημερινά, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες, σε καινοτόμες υπηρεσίες για τους πελάτες, με συνέπεια στην τιμολογιακή μας πολιτική και εκείνοι μας ανταμείβουν με το να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή. Το Φυσικό Αέριο μετασχηματίζεται σε μία εταιρεία υπηρεσιών καινοτομίας προς όφελος της κοινωνίας”.
Διαβάστε επίσης
Coral: Αποπληρώνει ομολογίες ΚΟΔ ύψους 90 εκατ. ευρώ – Τέλος η διαπραγμάτευσή τους στο Χ.Α.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HΠΑ: Οι επιθέσεις κατά του Ιράν έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής 12 δισ. δολάρια
- Ισραήλ: Θα ανοίξει ξανά το συνοριακό πέρασμα της Ράφα στη Γάζα
- Τέσσερις συλλήψεις για οπαδική βία μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στον Άγιο Δημήτριο – Βρέθηκαν σιδηρογροθιά, φυσίγγια και 300.000 ευρώ μετά από έρευνες σε σπίτια
- Το Ισραήλ σχεδιάζει να συνεχίσει τον πόλεμο κατά του Ιράν για ακόμα τρεις εβδομάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.