• Business

    «Φεύγουν άπαντες» από την Folli Follie – Το μήνυμα που εκπέμπεται από τον Άγιο Στέφανο

    Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    «Βαθιά το μαχαίρι» στη διοίκηση της Folli Follie φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να βάλει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, και λίγη ώρα πριν αρχίσει το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στα κεντρικά γραφεία στον Άγιο Στέφανο, υπήρχε διάχυτη η αίσθηση ανάμεσα στα μέλη «ότι θα φύγουν άπαντες». Το άπαντες μεταφράζεται, όπως εκτιμάται, σε αντικατάσταση επτά μελών από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από 11 μέλη.

    Στη θέση τους, πιστεύεται πως θα παραμείνουν ο Δημήτρης Βαλαχής και ο Γεώργιος Ιωαννίδης, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο συμβούλιο της Folli Follie στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, όταν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε προσφύγει δικαστικά για την αποπομπή του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου. Πέραν αυτών των δυο, η αίσθηση που υπάρχει στους κόλπους της Folli είναι ότι θα διατηρηθεί στη θέση του, ο Γιώργος Σάμιος, που σήμερα κατέχει το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου.

    Θέση στο διοικητικό συμβούλιο έχει και ο κινέζος εκπρόσωπος της Fosun, η οποία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στην Folli μετά τον Δ. Κουτσολιούτσο. Στην περίπτωσή του, οι πληροφορίες διίστανται για το τι μέλλει γενέσθαι. Όλα τούτα εκτιμάται ότι το πιθανότερο είναι να λάβουν «σάρκα και οστά» αύριο, που θεωρείται η επικρατέστερη εκδοχή για την νέα δικαστική παρέμβαση από την πλευρά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.



    ΣΧΟΛΙΑ