• Business

    Εξώδικο Ν. Κοκλώνη στο mononews – Η απάντησή μας

    • NewsRoom
    Ο Νίκος Κοκλώνης

    Ο Νίκος Κοκλώνης


    Εξώδικο με το οποίο ζητούν άμεση απόσυρση των «συκοφαντικών», όπως τα χαρακτηρίζουν, δημοσιευμάτων του mononews.gr σχετικά με την εταιρεία Barkingwell και τον διαχειριστή αυτής, κ. Νίκο Κοκλώνη, απέστειλαν από κοινού BARKINGWELL PROGRESS, Νικόλαος Κοκλώνης και Barkingwell Media.

    Όπως αναφέρουν στο εξώδικό τους (με ημερομηνία 29/11/2022) κατά του mononews.gr:

    «Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε γνώση α) του από 26.11.2022 δημοσιεύματος της ιστοσελίδας σας υπό τον τίτλο «Κοκλώνης: Τα 3+1 «καυτά» ερωτήματα για την επένδυση που κάνει» που ανευρίσκεται στον υπερσύνδεσμο: https://www.mononews.gr/business/koklonis-ta-31-kafta-erotimata-gia-tin-ependisi-pou- kani, καθώς και β) του από 26.11.2022 δημοσιεύματος της ιστοσελίδας σας υπό τον τίτλο «Πόθεν έσχες Νίκο Κοκλώνη;» που ανευρίσκεται στον υπερσύνδεσμο: https://www.mononews.gr/life-style/media/to-crisis-management-tou-thodori-kiriakou-to-pothen-esches-tou-kokloni-to-antio-tis-michelidaki-o-charismatikos-mantelas-ke-i- dramatikes-meres-tou-zoula, αμφότερα τα οποία περιέχουν εξόφθαλμα συκοφαντικές αναφορές για την πρώτη εξ ημών εταιρεία και τον δεύτερο εξ ημών, υπό την ιδιότητα αυτού ως μοναδικού εταίρου και διαχειριστή της άνω εταιρείας.

    • Ως προς το πρώτο σας «καυτό» ερώτημα:

    Μολονότι στα εν λόγω δημοσιεύματα αρχικά αναπαράγετε τμήμα της ανακοίνωσης ημών, το οποίο αποτυπώνει την πραγματικότητα αναφορικά με την ένταξη της πρώτης από εμάς στον Αναπτυξιακό Νόμο, σε μία προσπάθεια συκοφάντησής μας, στο ως άνω υπό α) δημοσίευμά σας, κρίνετε σκόπιμο, με τη μορφή «ερωτήματος» (που οι ίδιοι το χαρακτηρίζετε, εντυπωσιοθηρικά, «καυτό», ως εάν να επρόκειτο για κάποια «αποκάλυψη» στην οποία είναι δήθεν δύσκολο να δοθεί απάντηση) να δημιουργήσετε στους αναγνώστες σας την ψευδή εντύπωση ότι δήθεν η πρώτη από εμάς δεν δα καταφέρει να υλοποιήσει μια επένδυση 10 εκατ. ευρώ ώστε να λάβει στη συνέχεια την ενίσχυση των 2 εκατ. ευρώ που δα της αντιστοιχεί «δεσμεύοντας» μία δέση στον αναπτυξιακό την οποία δα μπορούσε να πάρει μια άλλη εταιρεία. Ωστόσο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, και όπως εξάλλου αναφέρουμε και στην εν λόγω ανακοίνωσή μας, το σημερινό κεφάλαιο της πρώτης από εμάς ανταποκρίνεται στις δαπάνες σύστασης και αρχικής λειτουργίας της και αναμένεται να αυξηθεί όσο απαιτείται, ώστε η εταιρεία να υλοποιήσει την επένδυση. Όπως είναι προφανές, οποιαδήποτε εταιρεία έχει υπαχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο, είναι πιθανόν να καταφέρει ή να μην καταφέρει να υλοποιήσει το επενδυτικό της σχέδιο, οπότε, στην τελευταία περίπτωση, και δεν θα λάβει την κρατική ενίσχυση. Το δήθεν «καυτό ερώτημα» που εντελώς παραπλανητικά ισχυρίζεστε ότι αφορά την πρώτη από εμάς, αφορά προφανώς όλες τις εταιρείες που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς του Αναπτυξιακού. Είναι απορίας άξιον το γιατί, από όλες τις εταιρείες που έχουν ενταχθεί στον Νόμο, επικεντρώνετε τις δυσμενείς «μαντικές» σας προβλέψεις στη δική μας Εταιρεία, για την οποία ασφαλώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι δήθεν «δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει το επενδυτικό της σχέδιο», ενώ υπάρχουν πλείστα όσα τεκμήρια για το αντίθετο.

    • Ως προς το δεύτερο «καυτό» ερώτημα σας και πέραν των ανωτέρω, επιλέγετε να διανθίσετε τα δημοσιεύματά σας με απολύτως συκοφαντικές και παραπλανητικές αναφορές που αφορούν στην τρίτη από εμάς και στην προέλευση των χρημάτων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αυτής. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η τρίτη από εμάς, η οποία έχει ήδη δημοσιεύσει στο Γ.Ε.ΜΗ. την αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου ύψους 2.000.000 ευρώ (δυνάμει της οποίας το Μετοχικό Κεφάλαιο αυτής ανέρχεται σε 7.056.670 €), είναι μία υγιής επιχείρηση με μηδενικό δανεισμό είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη ενώ όλες οι συναλλαγές αυτής είναι καθόλα διαφανείς. Ενδεικτικό της πρόθεσής σας για κατασυκοφάντηση ημών και παραπλάνηση των αναγνωστών σας, είναι το ερώτημα των δημοσιευμάτων σας (που είναι παράλληλα τίτλος και του άνω υπό β. δημοσιεύματος σας) περί του εάν έχει υποβληθεί «δήλωση πόθεν έσχες» από τον δεύτερο από εμάς. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο δεύτερος εξ ημών δεν εμπίπτει στους υπόχρεους σε δήλωση πόθεν έσχες, όπως αυτοί προβλέπονται περιοριστικά στο άρθρο 1 του Ν. 3213/2003 και συνεπώς οι συναφείς αναφορές και τα ερωτήματά σας δεν αποσκοπούν παρά σε διασπορά απαράδεκτων υπονοιών περί αδιαφανών κεφαλαίων που δεν «δηλώνονται» σε δήθεν υποβλητέα δήλωση «πόθεν έσχες». Σε κάθε δε περίπτωση, επισημαίνεται ότι η προέλευση (πόθεν έσχες) των κεφαλαίων της τρίτης από εμάς είναι απολύτως δικαιολογημένη και καθόλα νόμιμη, και φυσικά η προέλευση των κεφαλαίων έχει δηλωθεί και δηλώνεται όποτε και όπως απαιτείται, νομίμως στις αρμόδιες αρχές.
    • Ως προς το τρίτο «καυτό» ερώτημα σας:

    Ως εάν τα ανωτέρω να μην ήταν αρκετά, κάνετε παραπλανητικές αναφορές σε (δημοσιευμένα) οικονομικά μεγέθη τρίτων εταιρειών, τα οποία δεν σχετίζονται με το ζήτημα της υπαγωγής της πρώτης από εμάς στον Αναπτυξιακό Νόμο και δεν εξυπηρετούν τίποτε άλλο από το να δημιουργήσουν (χωρίς, όπως είναι προφανές, από τα δημοσιευμένα αυτά μεγέθη να προκύπτει οτιδήποτε μεμπτό) μια «αχλή» δήθεν αδιαφάνειας ως προς τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του δεύτερου από εμάς. Παρότι λοιπόν τίποτε επιλήψιμο δεν προκύπτει από τα δημοσίως προσβάσιμα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάζετε (πράγμα που μόνο ένας αναγνώστης με γνώση οικονομικής θα μπορούσε να το διαπιστώσει), το πράττετε με τέτοιον τρόπο, ώστε δια της συγχύσεως και της έντεχνης διασποράς υπαινιγμών που δεν έχουν το παραμικρό έρεισμα (αναρωτιόμαστε δε, ποια είναι ακριβώς η σκοπιμότητα του εκ μέρους σας επιτονισμού της εθνικότητας του διαχειριστή κάποιων από τις αναφερόμενες τρίτες εταιρείες), να προκαλέσετε στον μέσο αναγνώστη τη δυσφημιστική για εμάς εντύπωση ότι η ένταξη της πρώτης από εμάς στον Αναπτυξιακό Νόμο καθώς και η επιχειρηματική δραστηριότητα του δεύτερου από εμάς, βασίζονται σε δήθεν «σκιώδεις» συναλλαγές.

    • Και ως προς το τέταρτο «καυτό» ερώτημα:

    Όπως προαναφέρεται και έχει ήδη αναλυθεί ανωτέρω, επαναλαμβάνουμε ρητά για την ακόμα μεγαλύτερη κατανόηση υφ’υμών ότι η προέλευση των κεφαλαίων της τρίτης από εμάς είναι απολύτως δικαιολογημένη και καθόλα νόμιμη. Η προέλευση των κεφαλαίων έχει δηλωθεί και δηλώνεται όποτε και όπως απαιτείται, νομίμως, στις αρμόδιες αρχές.

    Τα ως άνω δημοσιεύματα σας είναι στο σύνολό τους ευθέως δυσφημιστικά για τον δεύτερο από εμάς και βρίθουν ψευδών και ανακριβειών, συκοφαντικών για την πρώτη, δεύτερο και τρίτη εξ ημών με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα εξ υπαιτιότητάς σας βαρύτατη ηθική βλάβη και ισχυρότατη προσβολή στο δικαίωμα της προσωπικότητας του δεύτερου εξ ημών, τα οποία επισύρουν σοβαρές αστικές και ποινικές κυρώσεις.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

    1. Αιτούμαστε να αποσύρετε άμεσα από την ιστοσελίδα σας τα ως άνω συκοφαντικά δημοσιεύματά σας, συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών ετικετών (tags) που παραπέμπουν σε αυτά και να μας ειδοποιήσετε άμεσα για τις ενέργειές σας.
    2. Να απέχετε στο μέλλον από οποιαδήποτε υβριστική και συκοφαντική αναφορά σε βάρος μας.

    Σε κάθε περίπτωση, επιφυλασσόμαστε να επιδιώξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας μας από την ως άνω περιγραφείσα παράνομη συμπεριφορά και πράξη σας ενώπιον παντός αρμοδίου ποινικού ή/και αστικού δικαστηρίου ή/και αρχής.»

    Η απάντηση του mononews.gr

    Ως προς τα παραπάνω, το mononews.gr απαντά τα εξής:

    Με μεγάλη μας έκπληξη μάς κοινοποιήθηκε την 01/12/2022 η από 29/11/2022 εξώδικη όχληση-διαμαρτυρία-πρόσκλησή σας, προς την εταιρεία μας, η οποία εν συνόλω βρίθει αναληθειών και προβαίνει σε αυθαίρετη ερμηνεία των δημοσιευμάτων που σας αφορούν και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.mononews.gr.

    Ειδικότερα σε απάντηση και αντίκρουση των όλως ψευδών ισχυρισμών σας, οι οποίοι περιέχονται στην εξώδικη όχληση-διαμαρτυρία-πρόσκλησή σας, τους οποίους αρνούμεθα εξ ολοκλήρου επαγόμεθα τα εξής:

    Στην ως άνω ιστοσελίδα που διαχειριζόμαστε, πράγματι αναρτήθηκαν την 26/11/2022, τα αμέσως κάτωθι δημοσιεύματα που σας αφορούν:

    α) το με τίτλο «Κοκλώνης: τα 3+1 «καυτά» ερωτήματα για την επένδυση που θα κάνει», δημοσιευμένο στον υπερσύνδεσμο  https://www.mononews.gr/business/koklonis-ta-31-kafta-erotimata-gia-tin-ependisi-pou-kani,

    β) το με τίτλο «Πόθεν έσχες Νίκο Κοκλώνη;», δημοσιευμένο στον υπερσύνδεσμο https://www.mononews.gr/life-style/media/to-crisis-management-tou-thodori-kiriakou-to-pothen-esches-tou-kokloni-to-antio-tis-michelidaki-o-charismatikos-mantelas-ke-i-dramatikes-meres-tou-zoula.

    Αμφότερα τα εν λόγω δημοσιεύματα ουδόλως περιέχουν συκοφαντικές ή δυσφημιστικές αναφορές για εσάς, είτε ως νομικά είτε ως φυσικά πρόσωπα.

    Ειδικότερα, και αναφορικά με το πρώτο δημοσίευμα:

    Αρχικά στο δημοσίευμα αυτό αναπαράγεται κατά λέξει τμήμα της δικής σας ανακοίνωσης, σχετικά με την ένταξή σας στον Αναπτυξιακό Νόμο, δηλαδή επαναλαμβάνουμε αποκλειστικά και μόνο δικούς σας ισχυρισμούς, χωρίς κανέναν εκ μέρους μας σχολιασμό ή υπαινιγμό, αναφορικά και σε σχέση με το περιεχόμενο της δικής σας ανακοίνωσης.

    Εν συνεχεία, στην παράγραφο του δημοσιεύματος με τίτλο «Οι εταιρίες του Νίκου Κοκλώνη», καθώς και στη παράγραφο του δημοσιεύματος με τίτλο «Οι εταιρίες λογισμικού και…τεχνολογίας», αναπαράγουμε στοιχεία των εταιριών που συμμετέχει ο β’ εξ υμών, είτε ως διαχειριστής είτε ως εταίρος είτε ως μέτοχος. Τα εν λόγω στοιχεία αφορούν τις επωνυμίες των εταιριών, την έδρα τους, την ημερομηνία σύστασης αυτών, τις δραστηριότητες αυτών, τον κύκλο εργασιών τους, τα κέρδη ή της ζημίες  τους κοκ, στοιχεία τα οποία έχουμε αντλήσει από το ΓΕΜΗ και αφορούν πληροφορίες νομίμως δημοσιευμένες, προσιτές σε όλους, γνώση των οποίων μπορεί να λάβει οποιοσδήποτε πολίτης με μία απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ, χωρίς κανένα σχολιασμό ή υπαινιγμό εκ μέρους μας αναφορικά με τις εταιρίες, στις οποίες εμπλέκεται το όνομα του β’ εξ υμών, καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

    Αναφορικά, τέλος, με τη παράγραφο του δημοσιεύματος με τίτλο «Τα «καυτά» ερωτήματα», οι αποτυπωθείσες στο σημείο αυτό απορίες του γράφοντος το δημοσίευμα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν απορίες οποιουδήποτε μέσου ανθρώπου έχει λάβει γνώση της παρούσας υπόθεσης, η οποία έχει λάβει διαστάσεις και απασχόλησε εντόνως όλα τα ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες. Καμία συκοφαντική αναφορά δεν γίνεται σε κανένα εξ υμών, ούτε σε φυσικά αλλά ούτε και σε νομικά πρόσωπα, παρά μόνο εκφράζονται εύλογες απορίες αναφορικά με την οικονομική κατάσταση των εταιριών σας, δεδομένων μάλιστα όσων αναφέρονται και στην έκθεση της ελεγκτικής εταιρίας (βλ. σημείο 2) αλλά και της πρόσφατης ανακοίνωσης του β’ υμών για το επίμαχο θέμα (βλ. σημείο 3). Να σημειωθεί δε ότι στα εύλογα ερωτήματα μας, ουδεμία απάντηση λάβαμε, ούτε διά της εξωδίκου οχλήσεώς σας αλλά ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, με αποτέλεσμα να παραμένουν αναπάντητα τα όσα δικαίως διερωτόμεθα και εμείς όσο και κάθε πολίτης!

    Είναι προφανές ότι μοναδική μας πρόθεση ήταν να εκφραστούν εύλογες απορίες, οι οποίες γεννώνται σε οποιονδήποτε μέσο συνετό άνθρωπο παρακολουθεί την επικαιρότητα και συνεπώς και το επίμαχο θέμα, οι οποίες μάλιστα απορίες πηγάζουν από αντικειμενικά δεδομένα (δημοσιευμένοι ισολογισμοί, έκθεση ελεγκτικής εταιρίας, ανακοίνωση δική σας κλπ), τα οποία δεν αμφισβητούνται και δεν μπορούν άλλωστε να τύχουν αμφισβήτησης εκ μέρους σας.

    Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι ουδεμία συκοφαντική ή δυσφημιστική αναφορά γίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα που να σας αφορά, ενώ το εν λόγω δημοσίευμα ουδόλως περιέχει ανακρίβειες, και ψεύδη, δεδομένου ότι αναπαράγει κατά ένα μέρος τη δική σας ανακοίνωση και κατά ένα άλλο μέρος αντικειμενικά δεδομένα, νομίμως δημοσιευμένα στο ΓΕΜΗ (στοιχεία εταιριών, ισολογισμούς, έκθεση της ελεγκτικής αρχής κοκ), τα οποία είναι προσιτά σε όλους. Οι εκφραζόμενες δε απορίες που περιέχονται στο εν λόγω δημοσίευμα ομοίως δεν περιέχουν κανέναν συκοφαντικό ή δυσφημιστικό ισχυρισμό, παρά μόνο αποτελούν εύλογα ερωτήματα, τα οποία θα μπορούσαν να γεννηθούν σε οποιονδήποτε πολίτη παρακολουθεί την επικαιρότητα.

    Ειδικότερα, και αναφορικά με το δεύτερο δημοσίευμα:

    Στο εν λόγω δημοσίευμα αναπαράγονται αποκλειστικά και μόνο, χωρίς κανέναν σχολιασμό ή υπαινιγμό εκ μέρους μας, στοιχεία νομίμως δημοσιευμένα στο ΓΕΜΗ. Ειδικότερα, με μια απλή έρευνα στον ιστότοπο του ΓΕΜΗ, μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης, να λάβει γνώση των όσων αποτυπώνονται και στο επίμαχο δημοσίευμά μας και αφορούν την εν γένει επιχειρηματική δραστηριότητα του β’ εξ υμών, όπως για παράδειγμα σε ποιες εταιρίες συμμετέχει, είτε ως εταίρος, είτε ως μέτοχος είτε ως διαχειριστής, εάν υπάρχουν άλλες εταιρίες συμφερόντων του, πότε ιδρύθηκαν οι εταιρίες αυτές, τι κεφάλαιο έχουν, τι κύκλο εργασιών έχουν και εάν καταγράφουν κέρδη ή ζημίες κοκ. Συνεπώς, αποτυπώνονται στο δημοσίευμά μας αποκλειστικά και μόνο αντικειμενικά στοιχεία, τα οποία έχουμε αντλήσει από το ΓΕΜΗ και στη κυριολεξία δεν υπάρχει κανένας εκ μέρους μας σχολιασμός, ο οποίος θα μπορούσε να υποτεθεί ότι περιέχει συκοφαντική ή δυσφημιστική αναφορά σε σχέση με εσάς.

    Πέραν αυτών, και του προφανούς γεγονότος ότι ουδόλως αναφερθήκαμε στο πρόσωπό σας με συκοφαντικούς ή δυσφημιστικούς ισχυρισμούς, όπως αποδεικνύεται και βάσει των ανωτέρω αναφερόμενων, θα θέλαμε να θέσουμε υπ’ όψιν σας τα εξής:

    Με τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 εδ. α` του άρθρου 14 του Συντάγματος, με τις οποίες ορίζεται ότι καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του κράτους και ότι ο τύπος είναι ελεύθερος, καθιερώνεται η ελευθεροτυπία και συνακόλουθα η ελεύθερη δημοσιογραφία, η οποία, χωρίς να ανάγεται σε δημόσια λειτουργία, πρέπει να λειτουργεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Τούτο προκύπτει και από το άρθρο 10 § 1 της Συμβάσεως της Ρώμης της 4ης-11-1950 για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών (Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ή ΕΣΔΑ), όπως κυρώθηκε με το ν. 2329/1953 και με το ν.δ. 53/1974, το οποίο ορίζει ότι κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης. Σύμφωνα με την παραπάνω διάταξη, το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει και την ελευθερία γνώμης, καθώς και την ελευθερία λήψης ή μετάδοσης πληροφοριών ή ιδεών χωρίς την επέμβαση δημόσιων αρχών. Το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας περιλαμβάνει αφενός μεν το δικαίωμα του τύπου να πληροφορεί το κοινό, που εκδηλώνεται ως ελεύθερη έκφραση στοχασμών, ως αδέσμευτη ειδησεογραφία και ως έντονη άσκηση κριτικής και ελέγχου των δημόσιων προσώπων και πραγμάτων, αφετέρου δε, ενόψει και του άρθρου 5 παρ.1 του Συντάγματος, το δικαίωμα κάθε προσώπου να πληροφορείται, δηλαδή να ενημερώνεται τακτικά και ελεύθερα για κάθε πολιτικό, κοινωνικό ή άλλο θέμα εν γένει που τον ενδιαφέρει. Με άλλα λόγια τα Μ.Μ.Ε. κατά το άρθρο 10 της ΕΣΔΑ έχουν καθήκον να ενημερώνουν το κοινό για υποθέσεις και θέματα που έχουν δημόσιο ενδιαφέρον και αντίστοιχα το κοινό έχει δικαίωμα να ενημερώνεται για ζητήματα και υποθέσεις γενικού ενδιαφέροντος. Ειδικά εφόσον πρόκειται για πρόσωπα της δημόσιας ζωής ή θέματα δημοσίου ενδιαφέροντος, η ανάγκη ενημέρωσης του κοινού είναι εντονότερη. Για το λόγο αυτό το ΕΔΔΑ αναγνωρίζει το ρόλο των δημοσιογράφων ως δημόσιων φρουρών (“public watchdogs”) αναγνωρίζει δηλαδή την ελεγκτική λειτουργία του Τύπου, η οποία  καλύπτει τη δυνατότητα του να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα με τη δημοσιοποίηση και δημόσια κριτική τους (βλπ. Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Aνθρώπου [ΕΔΔΑ] υπόθεση Ι.ingens κατά Αυστρίας – Προσφυγή υπ` αριθ. 9815/1982, ΣτΕ 3880/2002 NoΒ 2003 1987, AΠ 788/2000 Ελλ.Δνη 42.162, ΕφΑθ 7451/2006 ΔΕΕ 2007.578. ΕφΘεσ 1730/2003 Αρμ 2004.1398, ΕφΑθ 9975/1986 ΕλλΔΔνη 28.299 με σημ. Κρουσταλάκη, ΠολΠρΞάνθης 130/2007 δημοσιευμένη στην τράπεζα νομικών πληροφοριών NOMOΣ).

    Είναι, επομένως, προφανές ότι εμείς επιτελούμε δημοσιογραφικό έργο, το οποίο μάλιστα προστατεύεται συνταγματικά, νομοθετικά και υπερνομοθετικά, αποτυπώνοντας την αλήθεια, ειδικά δε για θέματα που έχουν δημόσιο ενδιαφέρον ή αφορούν δημόσια πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα, αποτελεί καθήκον δικό μας και δικαίωμα του κοινού να λαμβάνει αντικειμενική γνώση και ενημέρωση.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

    Σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι αρνούμεθα λέξη προς λέξη την από 29/11/2022 εξώδικη όχληση- δήλωση- καταγγελία σας προς εμάς και σας ΚΑΛΟΥΜΕ όπως ανασκευάσετε τα όσα ψευδή αναφέρονται στο κείμενο αυτής, περί δήθεν συκοφαντικών, υβριστικών και δυσφημιστικών ισχυρισμών, που δήθεν βλάπτουν τη προσωπικότητα του β’ εξ υμών, δεδομένου ότι τα ως άνω δημοσιεύματά μας έχουν βασιστεί σε αντικειμενικά και μόνο δεδομένα, χωρίς κανέναν εκ μέρους σχολιασμό ή υπαινιγμό εκ μέρους μας.

    Το εξώδικο του κ. Κοκλώνη προς το mononews.gr



    ΣΧΟΛΙΑ