• Business

    Εξελέγη η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΑ

    • NewsRoom

    Σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου


    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA), τα 51 μέλη του οποίου προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου.

    Τα νεοεκλεγέντα μέλη συνήλθαν σε σώμα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις, εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικητικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τους:

    Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Μίχαλος

    Α’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Συγγελίδης

    Β’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μπρατάκος

    Γ΄ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Σιαμίδης

    Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Μωραϊτης

    Οικονομικός Επόπτης: Ευάγγελος Τσόγης

    Υπεύθυνος Γ.Ε.Μ.Η. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Σταύρος Γεωργάκης

    Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων: Δημήτριος Δημητρίου

    Μέλος Διοικητικής Επιτροπής: Νικόλαος Βασιλείου

    Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην πρώτη του ομιλία ενώπιων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε μεταξύ άλλων:

    «Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Οι μεγάλοι νικητές αυτών των εκλογών, ήταν η ενότητα, η συσπείρωση και η συμμετοχή.

    Σήμερα είναι η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, του οποίου έχω τη μεγάλη τιμή και ευθύνη να ηγούμαι, για τρίτη συνεχή θητεία.

    Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για το σύνολο της αγοράς, οι επιχειρήσεις έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Με τη μαζική τους προσέλευση στην κάλπη, απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον επιμελητηριακό θεσμό και ειδικότερα στο ΕΒΕΑ. Οι επιχειρηματικές δυνάμεις είναι εδώ, ενωμένες και αποφασισμένες να απαιτήσουν τα αυτονόητα. Ένα περιβάλλον με λιγότερους φόρους και εισφορές, περισσότερα κίνητρα και ευκαιρίες για επενδύσεις και ανάπτυξη και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

    Οι επιχειρηματικές δυνάμεις έδωσαν σε εμάς την εντολή αλλά και τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στην κρίση. Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε συνθήκες επιβίωσης και ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, για τις ελληνικές επιχειρήσεις».



    ΣΧΟΛΙΑ