• Business

    ΕΥΔΑΠ: Τι απαντά για την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού

    • NewsRoom


    Ο προσδιορισμός τυχόν επιδράσεων στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας από την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού θα είναι εφικτός όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαπραγματεύσεις και υπάρξει συμφωνία με το Δημόσιο, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ Α.Ε, σε συνέχεια δημοσιεύματος στον Τύπο (Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020).

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    Σε συνέχεια δημοσιεύματος στον Τύπο (Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020), αναφορικά με την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού και τις επιπτώσεις της στα οικονομικά αποτελέσματα της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης του ζητήματος, πριν τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Εταιρείας και Ελληνικού Δημοσίου, με χρήση αποσπασματικών, ελλιπών ή λανθασμένων στοιχείων, είναι πρόωρη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

    Όπως έχει ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου 2019, η σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο παρατάθηκε για έξι μήνες. Ο προσδιορισμός τυχόν επιδράσεων στα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας θα είναι εφικτός όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαπραγματεύσεις και υπάρχει συμφωνία. Η ΕΥΔΑΠ θα ενημερώσει υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό μόλις υπάρξουν αξιόπιστα και οριστικά δεδομένα.



    ΣΧΟΛΙΑ