• Ενέργεια

    Ευάγγελος Μυτιληναίος (τηλεδιάσκεψη): Έχουμε ρευστότητα και δυνατότητα να σηκώσουμε κεφάλαια για νέες εξαγορές και επενδύσεις

    Ευ. Μυτιληναίος


    “Τα μάτια μας είναι ανοιχτά για εξαγορές και νέες ευκαιρίες”, τόνισε ο Πρόεδρος της Mytilineos Ευάγγελος Μυτιληναίος, μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα ετήσια αποτελέσματα της εταιρείας για το 2020.

    Όπως είπε, η εταιρεία έχει καλή ρευστότητα και μπορεί να σηκώσει με καλούς όρους νέα κεφάλαια αν χρειαστεί και είναι έτοιμη αν επενδύσει σε νέες εξαγορές. Η ΛΑΡΚΟ, η ηλεκτροκίνηση και άλλα Project είναι σε εξέλιξη και η εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις.

    Για το target model σημείωσε ότι σε όποια αγορά εφαρμόστηκε χρειάστηκε χρόνος για να λειτουργήσει κανονικά και για αυτό πρέπει να κάνουμε υπομονή και να του δώσουμε χρόνο.

    Για τη διαπραγμάτευση Αλουμίνιου Ελλάδος με ΔΕΗ, ο Πρόεδρος της εταιρείας, σημείωσε ότι είναι σε εξέλιξη και  ότι είναι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά.

    Όσον αφορά τα σχέδια του ομίλου στις ΑΠΕ σημείωσε ότι το χαρτοφυλάκιο του θα έχει φτάσει τα 650-700 MW σε ένα χρόνο από σήμερα από αιολικά και φωτοβολταϊκά.

    Διαβάστε επίσης:

    MYTILINEOS: Άντεξε τους κραδασμούς της πανδημίας – Στα €129 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2020

    MYTILINEOS: Συμφωνία μέσω της θυγατρικής ZEOLOGIC με την INWASTE για την διαχείριση επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων

    Mytilineos: Τι αναμένει το 2021- Χρονιά μεγάλων ρεκόρ και νέων υπεραξιών



    ΣΧΟΛΙΑ