• Business

    Εθνική Ασφαλιστική: Επεκτείνει τη συνεργασία της με τα HealthSpot του Ομίλου HHG

    • NewsRoom
    Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων στην Εθνική Ασφαλιστική

    Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων στην Εθνική Ασφαλιστική


    Επεκτείνει τις συνεργασίες της , συνάπτοντας συμφωνία με τα διαγνωστικά κέντρα  HealthSpot του Ομίλου HHG,  η Εθνική Ασφαλιστική.

    Πλέον οι ασφαλισμένοι με ομαδικό ασφαλιστήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής θα έχουν πρόσβαση στα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Ομίλου HHG καθώς και σε επιλεγμένες κλινικές του.

    “Βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα τον ασφαλισμένο και τις ανάγκες του”, δήλωσε σχετικά ο Η. Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων στην Εθνική Ασφαλιστική . Παράλληλα κατέθεσε τη μεγάλη χαρά της εταιρείας “για την επέκταση της συνεργασίας μας με τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Ομίλου HHG, αλλά και με τις κλινικές του ίδιου Ομίλου, καθώς έτσι παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας αμεσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και διασφαλίζουμε την αναβαθμισμένη εξυπηρέτησή τους»

    Στη λιτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται: “Η Εθνική Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι στο εκτεταμένο δίκτυο των συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων της Βιοιατρικής, προστίθενται και τα διαγνωστικά κέντρα των HealthSpot του Ομίλου HHG, καθώς και τα εξωτερικά ιατρεία επιλεγμένων νοσοκομείων του ίδιου Ομίλου.

    Διαβάσε επίσης:

    3 στους 10 εφήβους έχουν παραπανίσια κιλά – Στη 2η ευρωπαϊκή θέση οι 15χρονοι της Ελλάδας

    Στις 22 Μαΐου η έναρξη των αιτήσεων για τη στελέχωση της Εταιρείας Ακινήτων του e-ΕΦΚ



    ΣΧΟΛΙΑ