F

Business

Εθνική Ασφαλιστική, μια πορεία 130 χρόνων

Εθνική Ασφαλιστική, μια πορεία 130 χρόνων

Εθνική Ασφαλιστική – Σταύρος Κωνσταντάς, διευθύνων σύμβουλος


Η Εθνική Ασφαλιστική, στα 130 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά, έχει αφήσει ανεξίτηλα αποτυπώματα προσφοράς και στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας, της Κοινωνίας και του Πολιτισμού.

Η Ιστορία της είναι συνυφασμένη με την Ιστορία του τόπου. Από την αρχή της ΄Ίδρυσής της, πέρα και πάνω από κάθε στρατηγική εταιρικής ανάπτυξης, είναι η φροντίδα για τον άνθρωπο, καθώς διακατέχεται από ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης, απέναντι στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Σήμερα, η διαδικασία αλλαγής μετόχου σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της πολυετούς παρουσίας της εταιρείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, εν μέσω πρωτοφανών συνθηκών, λόγω της πανδημίας, βρίσκει την Εθνική Ασφαλιστική µε υψηλή κερδοφορία, με βελτιωμένες παραγωγικές επιδόσεις, με ιδιαίτερα υγιή κεφαλαιακή βάση, µε νέα προϊόντα και ευέλικτες διαδικασίες, με διαρκώς αναπτυσσόμενα δίκτυα διαμεσολάβησης, µε συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις μέσω του δικτύου Bancassurance, καθώς και με ένα συνεχώς εμπλουτιζόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Bancassurance.

Επιπλέον, η Εταιρεία χαίρει υψηλό βαθμό αναγνωσιμότητας, ικανοποίησης και εμπιστοσύνης από τους ασφαλισμένους της.

Η Εταιρεία, πέραν των οικονομικών αποτελεσμάτων της, ως εταιρικά υπεύθυνο μέλος του κοινωνικού συνόλου, στο οποίο δραστηριοποιείται, εστιάζει σημαντικό μέρος της δράσης της στην υποστήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων, στη στήριξη της Οικονομίας, καθώς και του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Τα παραπάνω αποτελούν αποτέλεσμα της κοινής και συνεχούς προσπάθειας της διοίκησης των εργαζομένων και των δικτύων της Εταιρείας, ενισχύοντας τη θέση της Εταιρείας και αυξάνοντας δυναμικά την ηγετική της παρουσία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Στον τομέα της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών, η Εταιρεία επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων της, με στόχο να αποτελεί ένα αξιόπιστο «σύμβουλο» σε όλα τα στάδια. Στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η προσφορά ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των ασφαλισμένων της, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία στην ασφάλιση όλων των κλάδων και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις τους, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασφαλισμένων της.

Η πρωτοποριακή και βραβευμένη σειρά προϊόντων Full προσφέρει στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη στην Υγεία και την Κατοικία, ενώ το ευέλικτο προϊόν Auto [Protect] με τρία πακέτα κάλυψης Auto [Protect] Classic, Extra Premium, προσφέρει προστασία και ασφάλιση σε κάθε μετακίνηση. Ο ασφαλισμένος μπορεί να διαλέξει το πακέτο εκείνο που ανταποκρίνεται, πλήρως, στις ανάγκες τους και τις οικονομικές τους δυνατότητες, εξασφαλίζοντας ουσιαστική κάλυψη του σχήματός τους.

Παράλληλα, η Εταιρεία σχεδιάζει και προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα, που καλύπτουν την κάθε επιχείρηση προσφέροντας σύγχρονες ασφαλιστικές καλύψεις που ανταποκρίνονται στις συνεχώς µμεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε επιχειρηματία.

Μέσα από τα τυποποιημένα πακέτα ασφάλισης για µμικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και τα προγράμματα για μεγάλες επιχειρήσεις, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις που στηρίζουν και προστατεύουν την επιχείρηση µεριμνώντας για την αποτελεσματική κάλυψη σημαντικών επιχειρηματικών κινδύνων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ως ηγέτιδα δύναμη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς, βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον, στοχεύοντας συστηματικά στην οικονομική της ευρωστία, στη βελτιστοποίηση των λειτουργικών της δομών, στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων της και δημιουργούν σχέσης εμπιστοσύνης και μακρόχρονης συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη:

Εθνική Ασφαλιστική: Εκρηκτική αύξηση κερδών στο α΄ τρίμηνο

Εθνική Ασφαλιστική: Δυναμική ανάπτυξη με στόχο τη φροντίδα των ασφαλισμένων της

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ