• Business

    EPSILON NET και HIT ενώνουν τις δυνάμεις τους

    epsilon net

    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net


    Μια νέα, στρατηγική συνεργασία μεταξύ της EPSILON NET AE και η HIT AE έρχεται και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης.

    Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, οι δύο εταιρείες θα αναπτύξουν περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες λύσεις που διαθέτουν και ταυτόχρονα θα αναπτύξουν νέα προγράμματα και υπηρεσίες στην πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία, που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των εσωτερικών τμημάτων του τουριστικού κλάδου.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το άθροισμα της εγκατεστημένης βάσης των δύο εταιρειών ξεπερνάει τις 2.000 εγκαταστάσεις ξενοδοχειακών λύσεων και πάνω από 400 καταστήματα αλυσίδων εστίασης, καθιστώντας αυτήν τη στρατηγική συνεργασία την πιο ολοκληρωμένη και ηγετική στο χώρο της πληροφορικής του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα, με αξιοσημείωτο μέγεθος ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

    Η Epsilon Net ΑΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής επιχειρηματικού λογισμικού σε έργα του ιδιωτικού τομέα, ενώ η HiT Hospitality Integrated Technologies AE είναι γνώριμη εδώ και 25 χρόνια στο χώρο του τουρισμού, ως ο μεγαλύτερος Hospitality Integrator στην Ελλάδα».



    ΣΧΟΛΙΑ