• Business

    Η ΑΚΤΩΡ ανέλαβε και επίσημα την ανάπλαση του Αστέρα Βουλιαγμένης

    Λεωνίδας Μπὀμπολας. Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάκτωρ

    Λεωνίδας Μπὀμπολας.


    Η κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ του Λεωνίδα Μπόμπολα ανέλαβε την ανακαίνιση-ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα όσα είχε αποκαλύψει νωρίτερα το mononews.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ, υπέγραψε σύμβαση με την «ΑΚΤΩΡ Α.T.Ε.», για την ανακαίνιση/ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της εταιρείας.

    Η ολοκλήρωση των προβλεπομένων με την ως άνω σύμβαση εργασιών ανακαίνισης/ανάπλασης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος συμφωνήθηκε μεταξύ των συμβαλλομένων να έχει πραγματοποιηθεί έως την 24η Απριλίου 2018 και το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 68.400.000 €.

    Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το mononews, η ΑΚΤΩΡ (θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ) είναι η εταιρεία που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου, κερδίζοντας “στο νήμα” τους αντιπάλους της (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Δομοτεχνική, Intrakat και J&P ΑΒΑΞ είχαν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον, με την τελευταία να προκρίνεται στην τελική shortlist μαζί με την Άκτωρ).

    Πρόκειται για ένα έργο το οποίο βάζει την Άκτωρ σε θέση ισχύος στο παραλιακό μέτωπο, αφού έχει ήδη μειοδοτήσει για το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης και ευρύτερης ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Επιπλέον, το συγκεκριμένο έργο αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι φέτος υπάρχει πολύ περιορισμένη κινητικότητα στον τομέα των εν Ελλάδι κατασκευαστικών έργων, και αυτός ήταν και ο λόγος που το ενδιαφέρον των ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών ήταν τόσο έντονο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σ. Παληός: Η νέα συμφωνία του εφοπλιστή που μαρτυράει ανάκαμψη της αγοράς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιωτάκης: Ιδιωτικές εταιρείες θα εισπράξουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη της ΔΕΗ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στ. Πιτσιόρλας: Στο επίκεντρο των συζητήσεων στις Βρυξέλλες τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά



    ΣΧΟΛΙΑ