ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1038η/30.10.2024 συνεδρίασή του αποφάσισε:
- Την επιβολή προστίμου ύψους € 5.000 στην εταιρεία «Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ MODA BAGNO Α.Ε.» για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας για την εταιρική διακυβέρνηση και ειδικότερα του άρθρου 18 παρ. 3 του ν. 4706/2020 σχετικά με τη δήλωση εταιρικής διακυβέρνησης του έτους 2022.
- Τη διαγραφή των εταιρειών «BITBANK ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» και «VFA HUB ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» από το μητρώο παρόχων υπηρεσιών ανταλλαγής μεταξύ εικονικών νομισμάτων και παραστατικών νομισμάτων και από το μητρώο παρόχων υπηρεσιών θεματοφυλακής ψηφιακών πορτοφολιών της ΕΚ της περ. β΄ της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 4557/2018.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: 500 αναφορές για κατάχρηση αμερικανικών όπλων από το Ισραήλ στον πόλεμο της Γάζας
Νίκος Ανδρουλάκης: Δίκαιη ιστορική αξίωση το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βέροια: 89χρονος οδηγούσε για 10 χλμ ανάποδα στην Εγνατία Οδό – Τραυμάτισε 50χρονη
- Αραγτσί (ΥΠΕΞ ΙΡΑΝ): Την Παρασκευή στην Άγκυρα – Ρόλο μεσολαβητή ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν επιδιώκει η Τουρκία
- Υποχώρησε στο 7,5% η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2025
- ΙΝΚΑ: «Στα σκαριά» ομαδικές αγωγές κατά του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.