ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόκτηση του 100% των μετοχών της Εντελέχεια από την Ιntrakat επιβεβαίωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση
1. Στις 28 Νοεμβρίου 2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η επιχείρηση INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και με διακριτικό τίτλο INTRAKAT, μητρική εταιρεία του Ομίλου ΙΝΤRΑΚΑΤ, αποκτά τον έλεγχο του συνόλου της επιχείρησης ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με διακριτικό τίτλο ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ ΙΚΕ.
2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι: (α) Ο Όμιλος INTRAKAT δραστηριοποιείται στους τομείς των κατασκευών δημοσίων και ιδιωτικών έργων, των μεταλλικών κατασκευών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ανάπτυξης ακινήτων, καθώς και στους τομείς των αδρανών υλικών, της παροχής υπηρεσιών διαχείρισης επαγγελματικών κτιρίων (facility management) και της παραγωγής και εμπορίας πρασίνου. (β) Η ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών στην Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλαξίας: Η «ήρεμη δύναμη» στα σούπερ μάρκετ – Αργή ανάπτυξη αλλά και χωρίς δανεισμό
- Christie’s: Το δαχτυλίδι με ζαφείρι 16,58 καρατίων που μπορεί να ξεπεράσει τα 1,2 εκατ. δολάρια
- Το παρασκήνιο της δήθεν παραίτησης του Κ. Τσιάρα
- Χρηματιστήριο: Οι τρεις λόγοι για το παρά λίγο sell off, ο ΟΠΑΠ, η Metlen και οι τράπεζες
