ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 10/11/2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία οι εταιρείες με την επωνυμία «TEAK CAPITAL B.V.» και «TANGOR CAPITAL S.A.» αποκτούν κοινό έλεγχο επί της εταιρίας με την επωνυμία «ΝΙΗ VI VOV Holdings S.a.r.l».
Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των μερών είναι:
(α) Η TEAK είναι εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου που δραστηριοποιείται στους τομείς της βιομηχανίας, των χρηματοοικονομικών, των ακινήτων, της εκπαίδευσης και της υγείας.
(β) Η TANGOR είναι επενδυτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς της βιομηχανίας, του χρηματοπιστωτικού τομέα, των ακινήτων και της εκπαίδευσης,
(γ) Η ΝΙΗ VI VOV Holdings S.a.r.l» δραστηριοποιείται στην παραγωγή πρεσαριστού γυαλιού για πόρτες πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, σκευών ψησίματος τροφίμων από γυαλί, καθώς και ατσάλινων καλουπιών για εξαρτήματα φωτισμού αυτοκινήτων.
Διαβάστε επίσης:
Propeller Club: Μεγάλη συμμετοχή στο Δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών
ΔΥΠΑ: Έως 1/12 οι αιτήσεις στο πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας – Πώς καταβάλλονται τα €14.800
Intralot: Κέρδη 9 εκατ. ευρώ με 15% αύξηση στα EBITDA στο 9μηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρέας Μιχαλόπουλος (Performance Shipping): Πετύχαμε πώληση και επαναμίσθωση για υπό ναυπήγηση πλοίο μας με ευνοϊκούς όρους
- Wall Street: Ήπια κέρδη για δεύτερη ημέρα περιμένοντας τη FED
- Περού: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός Μιράγιες
- Νέο Ράλι για το πετρέλαιο, καθώς το Ιράν επιτίθεται σε ενεργειακές υποδομές στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.