• Business

    Επίσημος χορηγός του ΝΒΑ η Emirates

    • NewsRoom


    Την έναρξη της συνεργασίας του με την αεροπορική εταιρεία Emirates ανακοίνωσε το ΝΒΑ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το μέχρι πρότινος ΝΒΑ In-Season Tournament μετονομάζεται σε “Emirates NBA Cup”, καθιστώντας την Emirates τον πρώτο επίσημο συνεργάτη του πρωταθλήματος, καθώς και τον πρώτο “patch partner” του πρωταθλήματος που απεικονίζεται στις φανέλες των διαιτητών του NBA.

    Ως πρώτος χορηγός τίτλου του Emirates NBA Cup, η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία θα προβάλλεται, μέσω ενός κοινού λογότυπου του Emirates NBA Cup, σε όλη την παγκόσμια κοινότητα του ΝΒΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ θα απεικονίζεται και σε σημάνσεις εντός των γηπέδων σε όλους τους Ημιτελικούς Κυπέλλου και των αγώνων του Πρωταθλήματος που ξεκινούν την επόμενη σεζόν.

    Επιπλέον, το λογότυπο της Emirates θα απεικονίζεται σε όλες τις φανέλες των διαιτητών του NBA, με πρώτο τον αγώνα All-Star Game, που πραγματοποιήθηκε, σε ζωντανή μετάδοση από το ψηφιακό κανάλι TNT, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

    Ο αναπληρωτής κομισάριος και διευθύνων σύμβουλος του NBA, Μαρκ Τέιτουμ, ανέφερε:

    «Η Emirates αποτελεί έναν παγκόσμιο αεροπορικό κολοσσό, με τον οποίο έχουμε κοινό όραμα και δέσμευση για προσέλκυση φιλάθλων από όλο τον κόσμο με καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους. Καθώς το μπάσκετ θεωρείται ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο, αυτή η συνεργασία υπόσχεται να μεταφέρει τον παλμό και τις συγκινήσεις του NBA στα εκατομμύρια των ταξιδιωτών που πετούν με την Emirates κάθε χρόνο».

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Emirates, Σεΐχης Αχμέντ μπιν Σαΐντ Αλ Μακτούμ, δήλωσε:

    «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεργασία με το ΝΒΑ, που ανακηρύσσει την Emirates Επίσημο Παγκόσμιο Αεροπορικό Συνεργάτη του Πρωταθλήματος, Χορηγό Τίτλου και εμφανίσεων της διαιτησίας.

    Με το μπάσκετ να είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα επαγγελματικά πρωταθλήματα παγκοσμίως.

    Το NBA αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των χορηγιών μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε με μια τεράστια βάση φιλάθλων, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, όπου η κορυφαία διοργάνωση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αθλητικής κουλτούρας της χώρας».

    Επιπρόσθετα, οι επιβάτες της Emirates θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του NBA, καθώς και ντοκιμαντέρ μεγάλης διάρκειας, προφίλ παικτών και συνεντεύξεις, σε όλες τις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας, μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει.

    Το λογότυπο της Emirates θα απεικονίζεται και στις φανέλες των διαιτητών στους αγώνες του WNBA (Διοργανώτρια Αρχή του ομώνυμου Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Γυναικών των ΗΠΑ), ξεκινώντας από τη σεζόν του 2025, αλλά και του NBA G League, του επίσημου πρωταθλήματος του NBA, από τη σεζόν 2024-25.

    Διαβάστε επίσης:

    Lamda Development: Βράβευση-ορόσημο για το The Ellinikon Experience Park

    Alpha Bank και ΤΑΑ: Χρηματοδότηση της Future Plans by TEXKA για την κατασκευή συγκροτήματος γραφείων

    Ρεκόρ κερδών για τις ευρωπαϊκές τράπεζες – Έσπασαν το φράγμα των 100 δισ. ευρώ το 2023



    ΣΧΟΛΙΑ